In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Kasc

  Hoi hoi
  Het lijkt mij leuk om 1x in de maand op mijn vrije dag donderdag met jou ( niet rokende vrouw tussen de 45 en 55 jaar) een wandeling te maken in de omgeving van Nieuwegein of in overleg een andere mooie plek (bos, strand, plassen). Hierbij denk ik aan een wandeling van 5 tot 12 km.
  Groetjes, Karin

 2. Janice1972

  Hallo, ik ben een vrouw van 44 jaar en woonachtig in Noord Brabant.
  Ook ik houd van wandelen en vind het niet leuk om dit in mijn eentje te doen. Graag zou ik dan ook via deze weg een vrouwelijk wandelmaatje willen vinden om regelmatig 's weekends mee te gaan wandelen in Oss en omgeving. Daarbij denk ik aan een afstand van rond de 10 km. In een normaal tempo, zodat we ook van de natuur kunnen genieten. Ik vind het ook leuk om dan onderweg een terrasje aan te doen. Mocht dit je aanspreken, dan kun je reageren op deze oproep.

  Groetjes,
  Janice1972

 3. photowalks

  Beste allemaal,

  Ik ben een man van 39 jaar uit Lekkerkerk (ZH). Ik ben op zoek naar een wandelmaatje om in het weekend wandelingen van ca. 15 à 25 km te gaan maken. Ik ben afhankelijk van openbaar vervoer en wandel doorgaans in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Uitzonderingen daargelaten.

  Meer informatie over mij zie www.photowalks.nl
  Reacties kan je sturen naar photowalks77@gmail.com

  Vriendelijke groet,
  Sander

 4. Gerdientje

  Hallo wandelaars,

  Ik wandel graag in de natuur. Omdat het leuker is om dat samen te doen zoek ik een wandelvriendin om een keer per maand tussen de 15 en 20 km te lopen.
  Wandelen is voor mij ontspanning maar ook het hoofd leeg maken en genieten van de rust. Ik wandel bij voorkeur op maandag maar in weekend kan ook.
  Ik (vr, 51) woon samen en woon in regio Amsterdam (NH). Spreekt dit je aan reageer dan via mijn profiel op wandelnet.


  Hoi! Ik had me dit jaar als doel gesteld een wandelmaatje te vinden en het lijkt erop dat ik je nu al heb gevonden! Helaas lukt het me niet om via je profiel te reageren omdat ik geen outlook gebruik. Misschien lukt het jou om via mijn profiel te reageren...
  Groeten,
  Gerdien

 5. Kroonenburg

  Hallo wandelaars,

  Ik wandel graag in de natuur. Omdat het leuker is om dat samen te doen zoek ik een wandelvriendin om een keer per maand tussen de 15 en 20 km te lopen.
  Wandelen is voor mij ontspanning maar ook het hoofd leeg maken en genieten van de rust. Ik wandel bij voorkeur op maandag maar in weekend kan ook.
  Ik (vr, 51) woon samen en woon in regio Amsterdam (NH). Spreekt dit je aan reageer dan via mijn profiel op wandelnet.

 6. MaureenK

  Hallo allemaal, ik hike graag ieder weekend en wil daarom graag mijn 'hikingkring' uitbreiden. Want als ik samen met iemand loop word ik toch uitgedaagd meer kilometers af te leggen. Daarom zoek ik vrouwen om in de omgeving Zuid- en Midden-Limburg te wandelen. Ik loop het liefst tussen de 15 en 20 kilometer. Ik ben docent van beroep en 48 jaar, maar vind verschillende leeftijden nooit een probleem. Groetjes Maureen

 7. Schoenveter2000

  Gezocht enthousiaste wandelaars. De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s. Zondag 4 december wandelen we de Heikantroute in de omgeving van Middelrode en zondag 11 december doen we Utrecht in Kerstsfeer aan (14 km).
  Wil je meer info, stuur een mail naar SCHOENVETER2000@HOTMAIL.COM

 8. JR

  Vrouw, 38 jaar, omgeving Schoonhoven, is op zoek naar een wandelvriendin die het leuk vind om minimaal 2 keer per maand, in het weekend, een stuk te wandelen. In de winter loop ik ongeveer tussen de 15-25 km met halverwege een leuk terrasje. Gewoon relax en gezellig. In de zomer probeer ik op te trainen naar de 40 km i.v.m. de 4daagse.

  Op trainen met mij naar de 40 km hoeft uiteraard niet. Daar is in die periode wel een mouw aan te passen. Je hoeft ook geen getrainde wandelaar te zijn, we kunnen gewoon rustig aan beginnen.

  Ik loop zowel georganiseerd als LAW-paden.

  Contact: wandelmaatjegezocht@gmail.com

 9. Tonie1979

  Lijkt me leuk om iemand te ontmoeten die net zo veel van wandelen houdt als ik. Mijn naam is Tonie, een jonge man van 37 jaar en woonachtig in Etten-Leur. Lijkt me leuk om iets van je te horen.
  Mijn e-mail adres is tonieschnepper@hotmail.com

  Groetjes,

  Tonie

  [quote]Hallo, mijn naam is Gabriele, 39 jaar en woon sinds kort in Roosendaal.
  Omdat ik dus nog niet bekend ben met de regio hier ben ik op zoek naar iemand die mij hier wat leuke wandelroutes voor even tussendoor (2 tot 3 uur wandelen) kan laten zien of mee wil lopen voor de gezelligheid.
  Ik kan best doorstappen (+/- 6km per uur), maar vind een iets langzamere snelheid ook prima. Ik kan vooral in het weekend, maar ook eventueel op de maandag. Fijn om iets van je te horen ;-) Gr. Gabi

  [/quote]

 10. Nancy1964

  Vrouw, 52 jaar uit Etten-Leur is op zoek naar een vrouwelijk Wandelmaatje in Brabant voor wandelingen van ong 10/15 km. Gezelligheid en ontspanning staan voorop, mijn tempo is ong 4,5 km per uur. Ik wandel graag op andere plekken in het land op max 1 uur rijden. Bos- , strandwandelingen en heide genieten mijn voorkeur. 1 of 2 keer per maand in het weekend, heel af en toe zou ik ook doordeweeks kunnen. Mijn e-mailadres is: nancy.velthoven1964@gmail.com

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons