Fotowedstrijd: breng je markering in beeld

Fotowedstrijd: Breng je markering in beeld

Uitslag fotowedstrijd Vrijwilligersnieuwsbrief 2016-2
De opdracht voor de fotowedstrijd uit de tweede Vrijwilligersnieuwsbrief was: Breng je markering in beeld. Uit de inzendingen is als beste de foto van Luuk Gijselhart gekozen. Hij maakte de foto langs het Zuiderzeepad en vindt het een leuk idee, dit thema voor de fotowedstrijd: 'Als liefhebbers van LAW's zijn wij immers gericht op markering op de route. Variaties vallen dan natuurlijk al gauw op. Eigenlijk zou ik zo een hele serie kunnen aanleggen.' Hij mag een wandelgids naar keuze uitzoeken.

Winnaar foto prijsvraag 2016-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe fotowedstrijd: Wandel langs het water.
Ook in deze derde nieuwsbrief is er weer een fotowedstrijd. De opdracht is deze keer: Wandel langs of over water. Grijp je kans en ga op pad met je camera!

Stuur je beste foto op naar foto@wandelnet.nl. Je mag zo vaak insturen als je wilt en de jury, bestaande uit de redactie van de Vrijwilligersnieuwsbrief, zal uit de inzendingen een winnaar kiezen. De winnaar mag bij Wandelnet een wandelgids uitkiezen. Deze fotowedstrijd is een vaste, terugkerende rubriek en heeft telkens een aan wandelen gerelateerde opdracht. De winnende foto zie je in de volgende Vrijwilligersnieuwsbrief. 

 

Steun ons