Hertogenpad LAW 13

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen55
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Het leven is goed in het Brabantse land, zong Louk Varossieau. Ga wandelen over het Hertogenpad en u begrijpt wat hij bedoelde. Brabant ten voeten uit. Een bijzondere combinatie van groen en gezelligheid. Het pad leidt u langs gastvrije Brabantse dorpjes, stuifzand en veenmoerassen, over paarse heidevelden en soms drassige knuppelpaden. Het Hertogenpad is een bijzondere aaneenschakeling van schitterende natuurgebieden zoals de Dorst, de Loonse en Drunense Duinen, de Maashorst, de Groote Peel en het Leudal.

Recente berichten over Hertogenpad LAW 13

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. tiliapa

  Wordt het onderhand eens geen tijd om de markeringen op dit stuk duidelijker te maken. EN om bij de verkoop van het routeboekje een inlegvel met nieuwe kaart en weggegevens in te voegen.
  De brug over het wilhelminakanaal met de Mr. Letschertweg erop ligt er al bijna 5 jaar!
  Met niet zo vriendelijke groet van een koper van het boekje

 2. peterstrong

  Remember what should be remembered http://www.routermobile.com

 3. Guido

  Vandaag bij enig decemberweer deze etappe gelopen. In tegenstelling tot beweringen in het forum vond ik de bewegwijzering over 't algemeen prima; zelfs in de zandvlaktes waren de paaltjes erg logisch opgesteld. De GPS-track helpt uiteraard. Het laatste stuk naar de Emmamolen valt een beetje tegen na al dat natuurgeweld maar soms moet je zulke stukken gewoon overbruggen en kilometers malen. Etappe 3 is in alle geval veel interessanter dan etappe 2; je kan het hier weldra lezen: https://guidowke.wordpress.com/2015/12/20/law-13-hertogenpad-efteling-nieuwkuijk-emmamolen/

 4. JosdeRidder

  Geachte mevrouw, mijnheer.

  Wij vinden het erg vervelend dat u enkele malen met ontoereikende markering van het Hertogenpad te maken hebt gehad.
  U heeft daarvoor ook diverse meldingen gedaan, die wij inmiddels opgepakt hebben, zoals aangegeven in een reactie op de meldingen.

  Jammer dat u tot een conclusie komt ons pad af te raden.
  Wij herkennen ons hier niet in en weten uit eigen ervaring dat bij elke route de markering zwakke plekken kent.
  Met gidsje en kaartjes lukt het vrijwel altijd de route te volgen.
  Op internet vindt u de wijzigingen, die na het verschijnen van de gids- najaar 2010 – van toepassing zijn.

  Jos de Ridder,
  Padcoördinator Hertogenpad.

 5. Team Wandelnet

  Beste Ad en Marie-Anne,

  Wat vervelend, dat jullie slechte ervaringen hebben met de markering van dit pad. Ik ga dit bericht aan de padcoordinator van het Hertogenpad doorgeven en ik hoop dat de situatie dan binnenkort verbeterd kan worden.

  Hebben jullie de problemen ook al doorgegeven via de (deel)website www.meldpuntwandelen.nl?

  We gaan met jullie klachten aan het werk.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  Na het doorgeven van diverse aanduidingen en netwerkpalen die ontbraken, moet ons van het hart dat we dit pad niet aan zullenl bevelen aan andere wandelaars. Er ontbreken op cruciale punten aanduidingen, waardoor je vaak de verkeerde kant opgaat en zelfs meer dan een uur om moet lopen! Op onze overnachting in Meijel zei onze gastvrouw dat ze ook veel klachten van gasten kreeg over de belabberde markering.
  Vooral in de Drunense duinen, waar knooppunten ontbreken als in het Leudal,waar je maar moest raden welk pad te kiezen. Op deze manier is de lol eraf. Desalnietemin hopen wij als ervaren wandelaars dat u het boekje herziet zodat anderen ervan kunnen genieten.

  Vriendelijke groet, Ad Oprins en Marie-Anne van der Net uit Rijen.

Ga naar het forum

Steun ons