Hertogenpad LAW 13

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen 31
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Het leven is goed in het Brabantse land, zong Louk Varossieau. Ga wandelen over het Hertogenpad en u begrijpt wat hij bedoelde. Brabant ten voeten uit. Een bijzondere combinatie van groen en gezelligheid. Het pad leidt u langs gastvrije Brabantse dorpjes, stuifzand en veenmoerassen, over paarse heidevelden en soms drassige knuppelpaden. Het Hertogenpad is een bijzondere aaneenschakeling van schitterende natuurgebieden zoals de Dorst, de Loonse en Drunense Duinen, de Maashorst, de Groote Peel en het Leudal.

Recente berichten over Hertogenpad LAW 13

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Frankjansen,

  Bedankt voor je bericht op het forum. Ik heb het doorgestuurd naar de Padcoordinator van het hertogenpad. Mocht ik van hem of haar iets horen hierover, dan zal ik het weer melden.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team wandelnet

 2. frankjansen

  Op kaart 14 staat een stuk wandelcorvee om de N617 over te steken. Omdat De Vogelzang / Petterlaarse Weg nu via een tunnel is verbonden met de Keerdijk, kan wellicht een prettiger route worden ontworpen. (vgl. http://www.brabant.nl/dossiers/dossiers-op-thema/verkeer-en-vervoer/wegen/wegenprojecten-in-brabant/n617-s-hertogenbosch-sint-michielsgestel.aspx)

 3. Team Wandelnet

  Beste Paul de Wandelaar,

  Bedankt voor je tip van de B & B in Vlijmen. Daar hebben wandelaars wat aan.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

 4. PauldeWandelaar

  Wij hebben in mei in Vlijmen (kaart 11; op ca. 6 km ten westen van 's Hertogenbosch) een prima overnachting gehad op een adres van Vrienden op de Fiets, op ca. 50 m van de route: Lavendelweg 51. Er is op dit adres ook nog een appartement beschikbaar met veel privacy en dezelfde prijs per persoon. Het is een echte aanrader met een heerlijk ontbijt, en dat alles voor een prijs van 19 euro per persoon exclusief de toeristenbelasting.

 5. Team Wandelnet

  Beste Bloemmie,

  Ik heb je bericht over de slechte markering van het laatste deel doorgestuurd naar de Pad coordinator.

  Hopelijk wordt dit stuk binnenkort opnieuw gemarkeerd.

  Wandel ze.

  Fred Triep, team Wandelnet

Ga naar het forum

Steun ons