Krijtlandpad SP 7

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen24
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Het Krijtlandpad biedt wandelaars alles wat het Zuid-Limburgse Heuvelland zo aantrekkelijk maakt. Natuurlijk het krijt van het Mergellandplateau, maar ook de glooiende weiden, de boomgaarden, de Geul en de Gulp. En niet te vergeten de wegkruisen, de kapelletjes, de vakwerkhuizen, de gastvrije pensions, de vlaaien en het bier. Wandelen in Limburg is verrukkelijk.

Recente berichten over Krijtlandpad SP 7

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. gijsenanjafranken

  Het volgende L&O adres is niet meer beschikbaar.

  Mevr. A. Scheffers, Bosstraat 85, 6291 CG Vaals T: 043 - 306 38 35

  Ik belde vanavond op om dit adres te reserveren. Maar dat is al sinds een paar jaar niet meer beschikbaar. Hierbij het verzoek om dit adres uit de wijzigingenlijst te halen.

  Mvg Gijs Franken

 2. Brigitte

  Wat een fantastisch pad! We hebben hem gelopen vanaf 28 december tot en met 1 januari 2017. Heel Nederland in de mist en wij hadden iedere dag strakblauwe lucht en windstil , rijp op de velden en schitterende uitzichten.
  Overnachtingen waren ook prima, hebben geslapen in Eijsden, Slenaken Vaals en Valkenburg.
  Dank aan alle vrijwilligers die dit pad onderhouden.

 3. Caersbart

  Hallo allemaal,

  Ik heb afgelopen weekend het eerste deel van de GR 128 van Aken (Dui) naar Wissant (Fra) gewandeld in twee dagen. Ik liep van Aken naar Maastricht en een deel van de route ging over het Krijtlandpad. Prachtige wandeling in een prachtige streek.
  Op mijn wandelblog http://www.caersbart.be heb ik een verslagje geschreven met foto's over de tocht.

 4. JAM

  Afgelopen week gehele route in 4 dagen gewandeld. Minicamping Fam. Jacobs, in Wittem bestaat al jaren niet meer. Belangrijk te weten als je het boekje volgt (nr 37, kaart 12). Alternatief is de camping Gulperberg in Berghem.

 5. ronaldw

  Goedendag,
  we hebben in de laatste week van april 2016 een deel van het Krijtlandpad gelopen te weten: Berg en Terblijt - Valkenburg - Gulpen - variant naar Slenaken - Epen - Vaals.

  Zowel de GPS track gevolgd (handig!) als ook de bordjes.
  Allereerst hartelijk dank voor alle betrokkenen voor het opzetten en onderhouden van deze wandelroute! route valt over het algemeen heel goed te vinden.

  De eerder gemelde situatie rond Wolfhaag klopt. Als je uit de richting Epen komt is het lastig om bij het betreden van het veld met de runderen vast te stellen waar je nou het weiland weer uit moet. Ons is gebleken dat het "overstapje" aan de andere kant van het weiland verleidelijk is maar niet gebruikt moet worden. Je moet langer in het weiland met de runderen blijven lopen (door de "haag") tot je bij een hekje vlakbij de Gemmenicherweg komt. Een bordje met een pijl naar links zou bij dat overstapje (dat je dus NIET moet gebruiken) zeker helpen.

  Daarnaast was toen wij door Valkenburg kwamen, de Van Meijlandstraat afgesloten wegens instortingsgevaar. Dit is het voetgangerspad tussen Daalhemerweg en Neerhem achter de kasteelruine. Geen groot probleem (als je weet waar je heen moet), je loopt de andere kant langs de ruïne door het o-zo gezellige centrum van Valkenburg...

  Tot slot: ten oosten van Epen (als je de Geul over bent), wijkt de GPS route af van de bordjesroute. Wij hebben de bordjesroute gevolgd - ik denk dat daarmee een leukere (minder asfalt) en wellicht ook gelijkmatigere (om de hele stijle stukken) route volgt. Je komt vanzelf weer op de GPS track gericht dus voor de GPS lopers het advies om de bordjes hier te volgen.

  Mvg,

  Ronald Wielink

Ga naar het forum

Steun ons