Lange afstand wandelen

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. johanmensen

  Hi, dat zou zomaar eens het Buitenland kunnen zijn wat je bedoelt... http://www.het-buitenland.nl

  --misschien twentetipi? In vasse mander
  Vlak bij Twentepadben Noaberpad

  [quote][quote][quote]Oke, wie kan me helpen. Ik ben opzoek naar de locatie van een tipitent. Alles wat ik nog weet is dat ik hem tegenkwam op een lange afstands wandeling ( grenslandpad of pelgrimspad) hij stond in een kleine open plek/weiland. Het was geen camping ofzo want die tipi was de enige die er stond er simpele waterkraan bij en stoeltjes van boomstronk, de tent zelf was leeg. Vlakbij was volgens mij wel een huis/boerderij, en er was een natuurgebied vlakbij/rondom ( al weet niet precies of het bosgebied was of open gebied)

  [/quote]
  Aan LAW 11 weet ik er eentje ongeveer tussen Chaam en Alphen. Kan dat 'm zijn?
  Als je het precies wil weten kan ik het nog wel eens proberen uit te zoeken, woon er in de buurt[/quote][/quote]

 2. marlenevandenbos

  Beste wandelaars,

  Ben je of wil je op pad op het Groene Hart pad,
  dan zijn je foto's, tips en ervaringen erg welkom in de nieuwe Facebook groep voor deze route (Streekpad 12). Je vindt de groep via: https://www.facebook.com/groups/1646235808726295/
  Ik ontmoet je graag daar!

 3. PeterBoer

  Hi, dat zou zomaar eens het Buitenland kunnen zijn wat je bedoelt... http://www.het-buitenland.nl

  --

  [quote][quote]Oke, wie kan me helpen. Ik ben opzoek naar de locatie van een tipitent. Alles wat ik nog weet is dat ik hem tegenkwam op een lange afstands wandeling ( grenslandpad of pelgrimspad) hij stond in een kleine open plek/weiland. Het was geen camping ofzo want die tipi was de enige die er stond er simpele waterkraan bij en stoeltjes van boomstronk, de tent zelf was leeg. Vlakbij was volgens mij wel een huis/boerderij, en er was een natuurgebied vlakbij/rondom ( al weet niet precies of het bosgebied was of open gebied)

  [/quote]
  Aan LAW 11 weet ik er eentje ongeveer tussen Chaam en Alphen. Kan dat 'm zijn?
  Als je het precies wil weten kan ik het nog wel eens proberen uit te zoeken, woon er in de buurt[/quote]

 4. C.Trommelen

  Op de etappe van Hoorn naar Edam heb ik afgelopen zaterdag (15 oktober) een voorwerp gevonden.
  Mocht u degene zijn die het verloren heeft, dan kunt u contact met mij opnemen via chmtrommelen@home.nl. Behoort het u inderdaad toe, dan zal ik het aan u retourneren.
  Het klinkt wellicht geheimzinnig maar aangezien het voorwerp een zekere waarde heeft, wil ik zeker weten dat ik het aan de rechtmatige eigenaar teruggeef.

 5. Stefsmeur

  [quote]Oke, wie kan me helpen. Ik ben opzoek naar de locatie van een tipitent. Alles wat ik nog weet is dat ik hem tegenkwam op een lange afstands wandeling ( grenslandpad of pelgrimspad) hij stond in een kleine open plek/weiland. Het was geen camping ofzo want die tipi was de enige die er stond er simpele waterkraan bij en stoeltjes van boomstronk, de tent zelf was leeg. Vlakbij was volgens mij wel een huis/boerderij, en er was een natuurgebied vlakbij/rondom ( al weet niet precies of het bosgebied was of open gebied)

  [/quote]
  Aan LAW 11 weet ik er eentje ongeveer tussen Chaam en Alphen. Kan dat 'm zijn?
  Als je het precies wil weten kan ik het nog wel eens proberen uit te zoeken, woon er in de buurt

 6. TonZon

  Ik denk bij knoest: www.knoest.eu. in Afferden (L)

 7. bajo66

  Ik zag een vraag over overnachtingsaddressen:
  Ik kwam in een ander forum wandelenovernachten.nl tegen.
  Ik heb ook de campingdatabase van de rugzakwandelaars :www.communitywalk.com/14583 in mijn favorieten staan

 8. miekedebont

  Ik ben op zoek naar de overnachtingsadressen van het pelgrimspad deel 2.
  En dan met name die van de (mini)campings.

  Mijn dank is groot.

 9. miekedebont

  De wandelaar die de nieuwe versie deel 2 van het pelgrimspad koopt heeft voorlopig nog geen beschikking over een lijst met overnachtingsmogelijkheden. Aangezien ze het zelf niet aangeven op de site doe ik het maar op deze manier. Het streven is dat medio september de lijst gepubliceerd wordt. Tot die tijd mag je het zelf uitzoeken.

 10. Royke

  Oke, wie kan me helpen. Ik ben opzoek naar de locatie van een tipitent. Alles wat ik nog weet is dat ik hem tegenkwam op een lange afstands wandeling ( grenslandpad of pelgrimspad) hij stond in een kleine open plek/weiland. Het was geen camping ofzo want die tipi was de enige die er stond er simpele waterkraan bij en stoeltjes van boomstronk, de tent zelf was leeg. Vlakbij was volgens mij wel een huis/boerderij, en er was een natuurgebied vlakbij/rondom ( al weet niet precies of het bosgebied was of open gebied)

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons