Maarten van Rossumpad LAW 4

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen97
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Het Maarten van Rossumpad is vernoemd naar de 16e-eeuwse legeraanvoerder in dienst van de Hertog van Gelre, het gebied waar het pad doorheen loopt. Een mooi stukje Nederland tussen Ommen en Den Bosch, dat door Marsman zo treffend is beschreven in zijn gedicht ‘Denkend aan Holland’. U zult tijdens uw wandeling ontdekken dat al zijn waarnemingen nog steeds kloppen. Nederland heeft meer groen dan u denkt. Het Maarten van Rossumpad is daarvan het beste bewijs. En onderweg kunt u op verschillende punten een ander Lange-Afstand-Wandelpad inslaan.

Recente berichten over Maarten van Rossumpad LAW 4

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Veronica

  Vandaag maar liefst een uur bezig geweest om een regiotaxi voor morgen te boeken. Om andere wandelaars die ergernis te besparen, deel ik hier even mijn zuur verworven kennis ;-) De Regiotaxi Noord-Veluwe (tel.nr. 0900-0276) bestaat niet meer. Op internet vind je dan dat Viavé die regiotaxi vervangt, maar als je probeert van een punt op de wandelroute in Emst naar Heerde te boeken, dan blijkt dat buiten de zone te vallen. De juiste vervanger van de regiotaxi Noord-Veluwe is PlusOV met telefoonnr. 088-758 76 54.

 2. Team Wandelnet

  Beste wandelaar,

  Bedankt voor de tip

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet


  op kaart 33 langs het Apeldoorns kanaal bij de zg. loenense brug punt 24039 oversteken en daar ligt een prima restaurant Bistro De Bron. Wel uitkijen met oversteken!

 3. Stevensthea

  op kaart 33 langs het Apeldoorns kanaal bij de zg. loenense brug punt 24039 oversteken en daar ligt een prima restaurant Bistro De Bron. Wel uitkijen met oversteken!

 4. Matthias

  Bij Opijnen hebben we afgelopen weekend het pad over de zomerdijk genomen. Toen we een flink eind onderweg waren bleek de brug nog niet op zijn plaats te liggen. Er was geen waarschuwing aan het begin van het pad door de polder.

 5. Team Wandelnet

  Beste Hollewijn,

  Ik heb je bericht gelezen en doorgestuurd naar de padcoordinator van het pad. Hopelijk kan het probleem binnenkort opgelost worden.
  Bedankt voor je melding

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  van Alem naar Rossum bleek de aangegeven route afgesloten d.m.v. een groot hek. We zijn omgelopen langs de provinciale weg.

Ga naar het forum

Steun ons