Marskramerpad LAW 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen131
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Wandelen over het Marskramerpad brengt u terug naar vroegere tijden. Ooit was het immers de wandelroute van de marskramers die langs oude handelssteden als Oldenzaal, Deventer en Amersfoort trokken om hun snuisterijen en wonderzalfjes aan te bieden. De marskramers zijn verdwenen, maar u kunt op het Marskramerpad nog steeds in hun voetsporen treden. Na Amersfoort wandelt u dwars door het Groene Hart naar Leiden. De laatste etappes voeren u daarbij langs de prachtige landgoederen tussen Wassenaar en Den Haag. En daar aangekomen doet u uw voeten geen groter plezier dan met afkoeling in die beroemde Scheveningse branding. En dan verder over het Hollands Kustpad?

Recente berichten over Marskramerpad LAW 3

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. reinbakker

  [quote]Ik heb per abuis de nieuwe marskramergids 2 keer ontvangen. Is er iemand die 1 exemplaar van mij wil overnemen, Hij is nig helemaal ongebruikt en gloednieuw.
  Grotendeels,
  Reinier.  Dag Reinier, ik heb er belangstelling voor. Heb je 'm nog?
  Groet, Henk[/quote]

  Hallo Henk,

  Ik heb de gids nog. Kosten (inclusief verzendkosten) zijn € 22,85.

  Groeten Reinier,
  reinbakker@hotmail.com

 2. Henk49

  Ik heb per abuis de nieuwe marskramergids 2 keer ontvangen. Is er iemand die 1 exemplaar van mij wil overnemen, Hij is nig helemaal ongebruikt en gloednieuw.
  Grotendeels,
  Reinier.  Dag Reinier, ik heb er belangstelling voor. Heb je 'm nog?
  Groet, Henk

 3. Minette

  Gisteren het Marskramerpad afgerond, na een aantal jaar traject na traject in de weekenden. We zochten naar een bord of paaltje op de boulevard in Scheveningen, dat het punt zou markeren. Niets gevonden. Klopt dat, of zagen we door de zomerse drukte het over het hoofd? Anders een idee om dat te plaatsen? Nu een foto gemaakt in de branding, kan ook natuurlijk, maar het voelde een beetje onaf zonder gemarkeerd eindpunt. Ook als je er zou starten, lijkt mij een wegwijzer met 360 km te gaan een mooi begin.

 4. reinbakker

  Ik heb per abuis de nieuwe marskramergids 2 keer ontvangen. Is er iemand die 1 exemplaar van mij wil overnemen, Hij is nig helemaal ongebruikt en gloednieuw.
  Grotendeels,
  Reinier.

 5. saskiavanpelt

  Ik heb hetzelfde probleem; boekje besteld en betaald, nog niet ontvangen. Dinsdag as heb ik gepland om te gaan lopen. Het zou heel fijn zijn als iemand een scan zou kunnen maken van de eerste drie etappes! Mijn dank is groot. (svanpelt@upcmail.nl)
  [quote]Dank voor de reacties. Is er iemand die voor mij een scan van de eerste 3 etappes uit het boekje kan maken? Ik heb het boekje wel besteld, maar wil voor 22 juli gaan lopen.   [quote][quote][quote]Hallo wandelaars,
  Is er al iets te zeggen over de publicatiedatum van het nieuwe boekje?
  Ik zou het pad graag gaan lopen in de richting Scheveningen - Bad Bentheim en dat is toch wel erg lastig met de route vanaf de site.

  Hij is nu te bestellen bij de webshop van law. Heb Ik paar minutes geleden gedaa.

  [/quote]

  Levertijd is pm 4-5 dagen bij webwinkel wandelnet.

  Hoi Bianca,

  Mocht je de nieuwe marskramergids niet op tijd binned denkt te hebben, Ik heb hem vandaag ontvangen. Ik wil je wel Hellen met een scan van de eerste drie pagina's/kaartjes.
  Als je dan je email geeft kan ik je die mailen.

  Groeten
  Reinier[/quote]

Ga naar het forum

Steun ons