NS-wandelingen algemeen

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
24reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Wandelnet

  Is het niet mogelijke alle irritante spam die op dit forum geplaatst wordt te verwijderen? Onder 'NS-wandeltochten algemeen' is nauwelijks een serieus bericht te vinden.


  Beste Hannie,

  Inderdaad vervelend deze spamberichten. Inmiddels zijn alle berichten verwijderd en hebben we onze webbouwer gevraagd naar de beveiliging te kijken, die klaarblijkelijk niet goed werkt.

  We hopen dat het probleem snel is opgelost. Excuses voor het ongemak!

  Hartelijke groeten,
  Team Wandelnet

 2. hannie

  Is het niet mogelijke alle irritante spam die op dit forum geplaatst wordt te verwijderen? Onder 'NS-wandeltochten algemeen' is nauwelijks een serieus bericht te vinden.

 3. wanedee

  Ondanks dat ik de routemaker van de Groene Wissels ben en daar ook een route heb lopen, ben ik een voorstander van afsluiting. Natuurlijk is het jammer voor wandelaars en fietsers, vooral die in de Heemsteedse Rivierenwijk wonen. Voor hun is er echter een goed alternatief: de bewaakte overweg van de Manpadslaan, slechts een paar honderd meter om. Protesteren tegen dit besluit heeft m.i. dan ook geen zin. Lukt het toch, dan is het slechts uitstel van executie: zodra er een dodelijk ongeval heeft plaatsgevonden, worden die onbewaakte overwegen terstond afgesloten! Dat heb ik in Nederland vaker zien gebeuren. Wandelnet en alle anderen die menen tegen afsluiten te moeten protesteren, kunnen beter hun tijd en energie steken in het laten ondertunnellen of overbruggen van het Leyduinlaatje. Ik ben ter plekke gaan kijken: met een paar meter verschuiving kan daar een voetgangers/fietstunneltje worden gebouwd. Is dat te duur, dan is een goed in het landschap passende brug ook een optie. De ruimte is er voor beiden. Dus Wandelnet en alle anderen: kies voor de win-win optie!
  http://www.kicksvovo.com/

 4. avdsteur

  Maandagmiddag deze wandeling gemaakt bij mooi weer van station Halfweg naar Sloterdijk. Goede routebeschrijving en heel goed gemarkeerd! Wel proviand meenemen voor onderweg. de Bretbar bij Sloterdijk is leuk.
  een aanrader!
  Ad van der Steur

 5. Webe13

  Ik ben een beginnend loper. En als medewerker bij NS is het voor mij super gemakkelijk ( en goedkoop) om te starten en eindigen op een station. De Wandelnet website is voor mij als beginner heel gemakkelijk. Wat ik( en dat is echt persoonlijk) mis in de routebeschrijvingen is het aantal kilometers waar je op een bepaald punt bent en eventuele bankjes/rustplaatsen ( niet commercieel) met mooi uitzicht of zo.

 6. CiskaAmsterdam

  Utrechtse heuvelrug vanaf Driebergen-Zeist gelopen op 20 juni 2015. Hele mooie route. Ik ging even de mist in toen het leek dat ik naar links moest voor een hek. Dus dat deed ik en kwam op een punt waar het pad ophield. Ik had pas na het hek naar links gemoeten. Zonder mijn gpx bestand was ik waarschijnlijk helemaal verkeerd gelopen. Niet dat je echt kan verdwalen. Waarschijnlijk was ik op den duur wel weer op het juiste pad gekomen.

 7. Niek74

  Samen met mijn zus deze route gelopen. Wat waren blij om de bevestiging te zien als we weer een wit-rode sticker zagen.
  Sommige stukken waren helaas wat minder beplakt en dat gaf verwarring.
  Zeker als je in de "middle of now where" loopt!
  Misschien toch handig om op die plaatsen even weer de stickers te plakken?!
  De route is te mooi om zo te laten verslonzen!

  ps gaat over de route de lange duinen van Amersfoort naar Hollandse Rading.

 8. RAppelo

  De Weelen Enkhuizen, ontvangen berichtje van markeerder. "Ik werd net gebeld door mijn zoon, dat onze kleindochter van net 4 jaar in het Streekbos een wit-rode sticker zag en spontaan zei: "Dat heeft opa gedaan". Mijn dag is weer goed."

 9. Maud

  ik heb gister en eergister met vriendin de NS route Markelose Berg gewandeld. Schitterend. mooie natuur, prima paden, mooie kastelen/havenzaetes. helder aangegeven. goed met beschrijving en kaartjes erbij.
  wij hebben overnacht bij De Haverkamp in Markelo. prima. voor 50 euro pp 3 gangen diner, slapen, ontbijt en lunch. prima!
  wel hadden wij de indruk dat de eerste dag qua kilometers echt verder was dan 17 (tot aan Markelo) (iets van 20 of zo) en de tweede dag meer meeviel (iets van 16). dus wij vonden de aangegeven kilometers niet helemaal kloppen.
  verder zeker een aanrader dus!

 10. tjerkdeheer

  @SophieLooijestijn:

  De scheiding tussen oud / nieuw bij de NS-wandelroutes is verre van kunstmatig. Oud betekent dat de route niet meer actief wordt onderhouden. Er kan dus markering verdwijnen en doorgang is niet overal meer gegarandeerd. Ze zijn dus "op eigen risico" te lopen maar je kunt bij niemand 'verhaal halen' als een route niet langer meer te lopen is. Veel mensen vinden dit vervelend, daarom is de scheiding waarschijnlijk aangebracht.

  De zoekopties zijn inderdaad niet overal even handig. Maar sowieso is er op deze website nog wel het e.e.a. aan te merken. Alleen al het feit dat dit een forum wordt genoemd terwijl ik niet eens direct op jouw reactie kan reageren bijvoorbeeld ;-)

  (Let op: ik ben NIET van Wandelnet!)

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons