NS-wandeltochten algemeen

Terug naar forum overzicht

NS-wandeltochten

Naar de routepagina
29reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. monica123

  good walk always helps me to keep myself in good shape and have a good mood. Walk in places kraisvyh helps bring order to wash in yes and also healthy. Including helping to keep under kontrl my psoriasis http://nopsoriasis.net/. Walk on health

 2. SteveRed

  The basic steps we have discussed over will help you retrieve your wireless router username and password. You won't have to worry if you have forgotten the default password. Perhaps you have realized, it's not that difficult to recover them.

  Read more here : http://www.192168ll.net/

 3. lily6522

  I also hate spammers, why they do it. Uncomfortable reading forums, thank you for fighting with them. prayer">http://prayertimesnow.com/">prayer times

 4. lily6522

  I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before. prayer">http://prayertimesnow.com/">prayer times

 5. wanedee

  http://www.kicksvovo.com/
  ik heb gister en eergister met vriendin de NS route Markelose Berg gewandeld. Schitterend. mooie natuur, prima paden, mooie kastelen/havenzaetes. helder aangegeven. goed met beschrijving en kaartjes erbij.
  wij hebben overnacht bij De Haverkamp in Markelo. prima. voor 50 euro pp 3 gangen diner, slapen, ontbijt en lunch. prima!
  wel hadden wij de indruk dat de eerste dag qua kilometers echt verder was dan 17 (tot aan Markelo) (iets van 20 of zo) en de tweede dag meer meeviel (iets van 16). dus wij vonden de aangegeven kilometers niet helemaal kloppen.
  verder zeker een aanrader dus!

 6. Wandelnet

  Is het niet mogelijke alle irritante spam die op dit forum geplaatst wordt te verwijderen? Onder 'NS-wandeltochten algemeen' is nauwelijks een serieus bericht te vinden.


  Beste Hannie,

  Inderdaad vervelend deze spamberichten. Inmiddels zijn alle berichten verwijderd en hebben we onze webbouwer gevraagd naar de beveiliging te kijken, die klaarblijkelijk niet goed werkt.

  We hopen dat het probleem snel is opgelost. Excuses voor het ongemak!

  Hartelijke groeten,
  Team Wandelnet

 7. hannie

  Is het niet mogelijke alle irritante spam die op dit forum geplaatst wordt te verwijderen? Onder 'NS-wandeltochten algemeen' is nauwelijks een serieus bericht te vinden.

 8. wanedee

  Ondanks dat ik de routemaker van de Groene Wissels ben en daar ook een route heb lopen, ben ik een voorstander van afsluiting. Natuurlijk is het jammer voor wandelaars en fietsers, vooral die in de Heemsteedse Rivierenwijk wonen. Voor hun is er echter een goed alternatief: de bewaakte overweg van de Manpadslaan, slechts een paar honderd meter om. Protesteren tegen dit besluit heeft m.i. dan ook geen zin. Lukt het toch, dan is het slechts uitstel van executie: zodra er een dodelijk ongeval heeft plaatsgevonden, worden die onbewaakte overwegen terstond afgesloten! Dat heb ik in Nederland vaker zien gebeuren. Wandelnet en alle anderen die menen tegen afsluiten te moeten protesteren, kunnen beter hun tijd en energie steken in het laten ondertunnellen of overbruggen van het Leyduinlaatje. Ik ben ter plekke gaan kijken: met een paar meter verschuiving kan daar een voetgangers/fietstunneltje worden gebouwd. Is dat te duur, dan is een goed in het landschap passende brug ook een optie. De ruimte is er voor beiden. Dus Wandelnet en alle anderen: kies voor de win-win optie!
  http://www.kicksvovo.com/

 9. avdsteur

  Maandagmiddag deze wandeling gemaakt bij mooi weer van station Halfweg naar Sloterdijk. Goede routebeschrijving en heel goed gemarkeerd! Wel proviand meenemen voor onderweg. de Bretbar bij Sloterdijk is leuk.
  een aanrader!
  Ad van der Steur

 10. Webe13

  Ik ben een beginnend loper. En als medewerker bij NS is het voor mij super gemakkelijk ( en goedkoop) om te starten en eindigen op een station. De Wandelnet website is voor mij als beginner heel gemakkelijk. Wat ik( en dat is echt persoonlijk) mis in de routebeschrijvingen is het aantal kilometers waar je op een bepaald punt bent en eventuele bankjes/rustplaatsen ( niet commercieel) met mooi uitzicht of zo.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons