Pieterpad deel 2 LAW 9-2

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen 14
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Het zuidelijk deel van het bekendste wandelpad van Nederland, waarvan elke Nederlander ooit een stuk moet hebben gelopen. U dus ook, want wandelen is gezond voor lichaam en geest. Het Pieterpad maakt het bovendien extra aantrekkelijk. Vanaf Vorden gaat de tocht door de Liemers, een houtrijk landschap met verspreide boerderijen en beken. Verrassend is de abrupte overgang van de heuvels in Montferland naar het dal van de Rijn. Daarna gaat het weer omhoog richting Rijk van Nijmegen. Vanaf daar treedt u in de voetsporen van de bedevaartgangers en wandelt u langs de Maas en de grens van Nederland naar het heuvellandschap van Zuid-Limburg waar de route eindigt op de Pietersberg.

Recente berichten over Pieterpad deel 2 LAW 9-2

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Stephanie,

  Bedankt voor je melding. Ik heb het doorgestuurd naar de padcoodinator van het Pieterpad.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  Op kaart 24 mis ik nog de natuurkamping bij Geijsteren, wel zo praktisch omdat de minicamping bij Wanssum pas 18 april 2015 opengaat.
  http://www.campinglandgoedgeijsteren.nl/home

 2. stephanjansen

  Op kaart 24 mis ik nog de natuurkamping bij Geijsteren, wel zo praktisch omdat de minicamping bij Wanssum pas 18 april 2015 opengaat.
  http://www.campinglandgoedgeijsteren.nl/home

 3. Ad.Groothedde

  Op 1e kerstdag 25 december 2014 de laatste etappe van het Pieterpad gewandeld van Strabeek naar de St.Pietersberg te Maastricht. Mijn wandelverhalen en foto's van het hele Pieterpad zijn te lezen en te bekijken op www.arenplukker.nl

 4. Leentje19

  @nanonymus > Goed om te horen. Bedankt voor je reactie!

 5. nanonymus

  Leentje,

  Dat is heel goed mogelijk in het boekje staat ook van zuid naar noord beschreven. Ik ben ook begonnen op de St. Pietersberg.

Ga naar het forum

Steun ons