Pieterpad deel 2 LAW 9-2

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen21
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Het zuidelijk deel van het bekendste wandelpad van Nederland, waarvan elke Nederlander ooit een stuk moet hebben gelopen. U dus ook, want wandelen is gezond voor lichaam en geest. Het Pieterpad maakt het bovendien extra aantrekkelijk. Vanaf Vorden gaat de tocht door de Liemers, een houtrijk landschap met verspreide boerderijen en beken. Verrassend is de abrupte overgang van de heuvels in Montferland naar het dal van de Rijn. Daarna gaat het weer omhoog richting Rijk van Nijmegen. Vanaf daar treedt u in de voetsporen van de bedevaartgangers en wandelt u langs de Maas en de grens van Nederland naar het heuvellandschap van Zuid-Limburg waar de route eindigt op de Pietersberg.

Recente berichten over Pieterpad deel 2 LAW 9-2

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. peterstrong

  If I had a single flower for every time I think about you http://www.19216811.co

 2. fredvander108

  Heeft iemand de wandelgids van het Pieterpad deel 2 niet meer nodig? Ik zou er blij mee zijn en gaan gebruiken deze zomer. Oude editie geen probleem.

  met vriendelijke groet!

  fredvander108(email)gmail.com

 3. kuijpertje75

  In mei zijn wij begonnen met het eerste deel van het pieterpad te lopen.
  Elke maand proberen we twee wandelingen te maken.
  Nu al gestart in boekje twee. Op naar het kustpad of vogeltrekpad.

 4. WillekeKievit

  Graag willen wij vanaf camping Raayerhof in Swalmen het Pieterpad volgen richting Montfort. We willen dit gedeelte gaan wandelen met een team van ons bedrijf.

  Het is de bedoeling dat we een aantal keren tussentijds stoppen op bijvoorbeeld een open plek in het bos, of een mooie plek met een mooi uitzicht, om een opdracht te doen.

  Heeft een van jullie tips voor mooie plaatsen op dit gedeelte van het Pieterpad waar we kunnen stoppen voor een opdracht?

  Alvast bedankt!

 5. Guido

  Ik zou de 3 eerste etappes willen lopen en kom met auto (+fiets) van België. Heeft iemand concrete tips voor overnachting & openbaar vervoer?

Ga naar het forum

Steun ons