Pieterpad deel 2 LAW 9-2

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen 11
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Het zuidelijk deel van het bekendste wandelpad van Nederland, waarvan elke Nederlander ooit een stuk moet hebben gelopen. U dus ook, want wandelen is gezond voor lichaam en geest. Het Pieterpad maakt het bovendien extra aantrekkelijk. Vanaf Vorden gaat de tocht door de Liemers, een houtrijk landschap met verspreide boerderijen en beken. Verrassend is de abrupte overgang van de heuvels in Montferland naar het dal van de Rijn. Daarna gaat het weer omhoog richting Rijk van Nijmegen. Vanaf daar treedt u in de voetsporen van de bedevaartgangers en wandelt u langs de Maas en de grens van Nederland naar het heuvellandschap van Zuid-Limburg waar de route eindigt op de Pietersberg.

Recente berichten over Pieterpad deel 2 LAW 9-2

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Leentje19

  @nanonymus > Goed om te horen. Bedankt voor je reactie!

 2. nanonymus

  Leentje, Dat is heel goed mogelijk in het boekje staat ook van zuid naar noord beschreven. Ik ben ook begonnen op de St. Pietersberg.

 3. Leentje19

  Is het ook mogelijk om het Pieterpad van Maastricht naar boven te lopen? Of kom ik dan in de problemen met de richtingaanwijzers?

 4. Britta

  In Maastricht is de oversteek over de A2 tot eind september van dit jaar ook voor wandelaars gesloten. Een paar honderd meter noordelijker kun je gemakkelijk met een wandelbrug over de A2: geeft gelijk een mooi uitzicht op de tunnelwerkzaamheden!

 5. Pieter-en-Marleen-op-pad

  Met onze jongste zoon van 10 (Pieter) een aanvang gemaakt met het lopen van het Pieterpad. Gekozen voor de route Groesbeek-Gennep omdat deze vlak bij onze woonplaats ligt (je weet maar nooit). We hebben enorm genoten van de route en de natuur. We vergeten steeds in wat voor een mooie omgeving we eigenlijk wonen!!!

Ga naar het forum

Steun ons