Pieterpad deel 2 LAW 9-2

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen 7
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Het zuidelijk deel van het bekendste wandelpad van Nederland, waarvan elke Nederlander ooit een stuk moet hebben gelopen. U dus ook, want wandelen is gezond voor lichaam en geest. Het Pieterpad maakt het bovendien extra aantrekkelijk. Vanaf Vorden gaat de tocht door de Liemers, een houtrijk landschap met verspreide boerderijen en beken. Verrassend is de abrupte overgang van de heuvels in Montferland naar het dal van de Rijn. Daarna gaat het weer omhoog richting Rijk van Nijmegen. Vanaf daar treedt u in de voetsporen van de bedevaartgangers en wandelt u langs de Maas en de grens van Nederland naar het heuvellandschap van Zuid-Limburg waar de route eindigt op de Pietersberg.

Recente berichten over Pieterpad deel 2 LAW 9-2

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Pieter-en-Marleen-op-pad

  Met onze jongste zoon van 10 (Pieter) een aanvang gemaakt met het lopen van het Pieterpad. Gekozen voor de route Groesbeek-Gennep omdat deze vlak bij onze woonplaats ligt (je weet maar nooit). We hebben enorm genoten van de route en de natuur. We vergeten steeds in wat voor een mooie omgeving we eigenlijk wonen!!!

 2. Heijnen

  Mijn beleving en verhalen op het pieterpad zijn te lezen op : www.solowebdesign.nl/pieterpad/

 3. Hanneke

  Wat ons betreft een van de mooiste etappes. Gelukkig geen afval meer langs de paden aangetroffen. Wel duizenden, miniscuul kleine kikkertjes op weg naar poeltjes.

 4. Arontn

  Afgelopen weekend gelopen tussen swalmen en sittard. Tussen boukoul en maalbroek was het gras erg hoog (irritant met korte broek). En tussen Straat en Sittard lag er wel erg veel afval.

 5. Britta

  Bij Bemelen, een paar kilometer voor Maastricht, wordt direct naast het pad een nieuw waterbekken gegraven. Het ziet er dus nu even iets minder fraai uit. Het wordt hopelijk straks allemaal weer mooi groen....

Ga naar het forum