Trekvogelpad LAW 2

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen69
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Het Trekvogelpad, ook wel ‘Pieterpad-Overdwars’ genoemd, is het langste natuurpad van Nederland! Het loopt van Bergen aan Zee dwars door Midden-Nederland naar Usselo vlakbij de Duitse grens. Een must voor ornithologen want het Trekvogelpad loopt langs veel vogelnatuurgebieden. Verrekijker meenemen dus! De Noord-Hollandse veenweiden, de Utrechtse Heuvelrug, de zandverstuivingen op de Veluwe en de Achterhoek: het Trekvogelpad laat het u allemaal zien.

Recente berichten over Trekvogelpad LAW 2

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. SjaakVoorn

  De hoofdroute was na Egmond aan den Hoef afgesloten wegens werkzaamheden aan de dijk. 28 januari 2017 Geen aanduiding hoe lang het gaat duren. Men is aangewezen op de alternatieve route.

 2. Kasper73

  De eerste honderd kilometers op het Trekvogelpad zitten er inmiddels op. Van Bergen aan Zee tot Landsmeer en van Enschede tot Eibergen. Zeker in Noord-Holland zeer goede bewegwijzering tot nu toe.

  Ik loop met de nieuwe editie van 2016. De route is 14 kilometer langer geworden (414 km) en de extra kilometers vind ik tot nu toe een goede aanvulling. Helaas staan in deze 5e editie maar 20 dagtochten, waarbij niet alle stukken worden gedekt. Ik gebruik daarvoor dan ook de oude editie van 2010 waarin met 25 dagtochten wel het hele Trekvogelpad wordt weergegeven.

 3. kuijpertje75

  Dag Allemaal,

  Weet iemand hoe wij de Holysloter Die kunnen oversteken in oktober?
  De pont Broek in Waterland vaart niet meer in het najaar.Weet iemand een alternatief?


  je kan ook de hoofdroute via Ransdorp lopen, het pondje is de alternatieve route zie ik in het boekje.
  Ben me er zelf ook aan in het verdiepen, dit daar we een nieuwe route gaan starten na het beëindigen van het Pieterpad.

 4. SiemHoogervorst

  Wij hebben op 6 en 7 oktober de route van Loenen naar Vorden gelopen. Wij hebben al vele wandelingen in de achterhoek gelopen maar deze route was toch weer nieuw voor ons en wij hebben met heerlijk herfstweer enorm genoten. Wij zetten onze fietsen op het eindpunt en de auto op het beginpunt, lopen naar de fietsen en fietsen dan naar de auto, dus wij doen de route zowel lopend als op de fiets en met de auto.

 5. Hans-Guenther

  Dag Allemaal,

  Weet iemand hoe wij de Holysloter Die kunnen oversteken in oktober?
  De pont Broek in Waterland vaart niet meer in het najaar.Weet iemand een alternatief?

Ga naar het forum

Steun ons