Trekvogelpad LAW 2

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen 32
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Het Trekvogelpad, ook wel ‘Pieterpad-Overdwars’ genoemd, is het langste natuurpad van Nederland! Het loopt van Bergen aan Zee dwars door Midden-Nederland naar Usselo vlakbij de Duitse grens. Een must voor ornithologen want het Trekvogelpad loopt langs veel vogelnatuurgebieden. Verrekijker meenemen dus! De Noord-Hollandse veenweiden, de Utrechtse Heuvelrug, de zandverstuivingen op de Veluwe en de Achterhoek: het Trekvogelpad laat het u allemaal zien.

Recente berichten over Trekvogelpad LAW 2

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Gerdam

  Heerlijk gewandeld vanaf Soest en dan is het leuk als er opeens een bankje staat, geplaatst door iemand die daar woont en weet dat er regelmatig wandelaars voorbij komen. De plek is Kaart 29 bij Soesterberg,voorbij Cenakel 18 door het bos en dan bij de eerste huizen. Fijn dat er mensen zijn die daar aan denken. De route is schitterend, alleen om er af en toe te komen kost nogal veel reistijd met het openbaar vervoer. Maar dat hebben we er wel voor over. We zijn nu over de helft.

 2. Team Wandelnet

  Beste Wim van Tuyl,

  Je bericht over de matige markering heb ik doorgestuurd naar de padcoordinator van het trekvogelpad.

  Bedankt en wandel ze.

  Fred Triep, Team Wandelnet

 3. wimvantuyl

  Liep op 25-8-2014 van Eerbeek naar Vorden. Blz. 141-151 boekje Trekvogelpad; 4e druk, 2010. Bladzij 147, 7e regel van boven: "Bij kruising rechtdoor richting Steenderen(Onderstraat)." Dit vond ik enigszins verwarrend want even later wijst zo'n mooi ouderwets ( we zijn in Bronkhosrt!) ANWB-bord voor richting Steenderen juist naar rechts. En een marklering ontbreekt. Een markering toevoegen op het kruispunt verdient m.i. aanbeveling. Even verderop in de wandeling (regels 9/10) zouden de markeringen op de bomen een vers likje verf kunnen gebruiken! Erg vervaagd. Maar verder voorreffelijk gemarkeerd! Tussen Wichmond en Vorden bevindt zich een mooie self-service-horeca plek: De Rietberg. Staat niet in het boekje.

 4. fvandermeer

  Ruim over de helft liep ik de mooiste etappe tot nog toe: tussen Amerongen en Rhenen. Na een teleurstellende etappe daarvoor vanaf Langbroek (heel veel asfalt) was dit traject een verademing. Kasteel Amerongen is prachtig en daarna wordt het alleen nog maar mooier: door de uiterwaarden van de Nederrijn, het heerlijke oude Amerongse Bos, de Elsterberg met z'n uitzichten over de Gelderse vallei en bloeiende heidevelden. Verslagje en foto's bekijken? Ga naar Frankwandelt.nl/amerongen

 5. Team Wandelnet

  Beste Gertjan van Dijk,

  Ik heb je laatste bericht doorgestuurd naar de Padcoordinator van het Trekvogelpad. Misschien kan hij er iets mee doen.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

Ga naar het forum