Utrechtpad SP 13

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen55
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Utrecht is niet alleen een leuke stad. Het is ook een prachtige provincie. Wie het Utrechtpad bewandelt kan er over meepraten. Een wandeling door landschappen op het 'geografisch scharnierpunt' van Nederland. Deze voormalige ontmoetingsplaats van zee, wind, ijs en rivieren is door de centrale ligging prettig dicht bij huis voor veel wandelaars. Het Utrechtpad verbindt een aantal indrukwekkende landschapsgebieden: de Utrechtse Heuvelrug, het Kromme Rijngebied, de Gelderse Vallei, de Eemvallei en de Vechtvallei.

Recente berichten over Utrechtpad SP 13

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Pientjepullek

  Afgelopen vrijdag heb ik het Utrechtpad afgerond met de laatste etappe van Maarssen naar Utrecht. Wat heb ik de afgelopen periode genoten van dit prachtige pad. Heel afwisselend, mooie natuur, leuke dorpen en er zijn dagen geweest dat ik me in het drukke Nederland even " alleen op de wereld" waande. De route was goed gemarkeerd en met het routeboekje erbij was het over het algemeen geen probleem de route te vinden. Alleen bij de een na laatste etappe heb ik niet goed opgelet en het Utrechtpad verwisseld met het Waterliniepad. Daardoor eindigde ik in Breukelen in plaats van in Maarssen, beetje jammer maar ook wel eigen schuld.
  Ik heb alles met het OV gedaan en dat was echt prima te doen.
  Kortom, een aanrader!

 2. WillemWandelaar

  Cothen naar Leersum

  Afgelopen dinsdag deze etappe gelopen. Een mooie afwisseling van rivierlandschap, geschiedenis en grienden en landgoed.
  Voor een verslag van deze wandeling kun je kijken op mijn weblog:

  https://willemswonderlijkewandelingen.com/2017/06/05/utrechtpad-2/

 3. WillemWandelaar

  Cothen naar Leersum
  kaart 9 / pagina 47
  (9) regel 12 :

  "Broekhuizerlaan op."
  Hier is de markering gewijzigd: Middelweg oversteken en in de punt van het bosperceel aan de rechterhand schuin het bos in gaan. Even verderop aansluiting op de bestaande routebeschrijving en de routekaart.

 4. Fran1968

  Vandaag heb ik van Werkhoven naar Wijk bij Duurstede gelopen. Wat een mooie route was dit, ik kom met de streekpaden en LAWs op plekjes die ik zelf nooit zou kunnen vinden. Complimenten aan de routemakers/beheerders.

  Eén opmerking over kaart 5 (versie 2014), de loopplank die je over moet steken naar landgoed Sterkenburg was in niet zo'n goede conditie, wellicht handig om daar even te gaan kijken en de loopplank te maken. Verder geen opmerkingen, heb genoten.

 5. WillemWandelaar

  Utrecht > Bunnik

  Vandaag hebben we dit traject van het Utrechtpad gelopen. Prachtig om langs de Kromme Rijn te wandelen op deze mooie dag, met zo veel ontluikend groen.
  Ik hoop op mijn blog te schrijven over het Utrechtpad.

  www.willemswonderlijkewandelingen.com

Ga naar het forum

Steun ons