Veluwe Zwerfpad, SP 16

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen 12
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Het Veluwe Zwerfpad leidt u door een streek die in het Nederlandse landschap een bijzondere plaats inneemt. U kunt op zoek naar de wilde zwijnen in de ‘Onzalige Bossen’, de graafwespen in het oneindig stuifzand en zandhagedissen op de stille heide. Met de knooppuntenstructuur van dit Streekpad zijn er bovendien tal van mogelijkheden voor meerdaagse en weekendrondwandelingen. Het Veluwe Zwerfpad: een prettige verslaving voor veel wandelaars.

Recente berichten over Veluwe Zwerfpad, SP 16

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Groot

  Beste Heinz en Rita, Onze oplettende markeerder heeft jullie opmerkingen toevallig bij het forum gelezen en is meteen gaan kijken. Het is gebleken dat er markeringen zonder overleg door derden verwijderd en gewijzigd zijn. Teven was er ook bos gekapt. De markeerder heeft een en ander weer hersteld. Er is voor deze zaken sinds vorig jaar een landelijk meldpunt wandelen ingesteld (te vinden op deze site) zodat we bij een melding meteen bericht ontvangen en kunnen reageren. Verder bedankt voor de melding en prettige wandeling. Ap de Groot, padcoördinator VZP noord

 2. Groot

  Beste Kessie, De afstanden in het boekje kloppen inderdaad niet. Sinds vorige week kun je onder de tab "Meldingen & wijzigingen" gelinkt worden aan de routewijzigingen van het Veluwe Zwerfpad. Hier kun onder de bl160|k49| en bl|162|k50| de goede afstanden, gewijzigd in 2010, vinden. Ap de Groot, padcoördinator VZP noord

 3. Fran1968

  Op zaterdag 8 maart ben ik begonnen met het eerste stuk: van Arnhem centrum naar ingang Hoge Veluwe. De route etappes op de website hier vind ik te ver, ik loop maximaal 10 tot 15 km per keer samen met mijn hond. Dat betekent soms wat gepuzzel maar kom er meestal wel uit qua start- en eindpunt. Het eerste stuk was prachtig en zeer veelbelovend voor de rest. Ik ben opgegroeid op de Veluwe en 20 jaar geleden vertrokken. Dit voelde als thuiskomen. Route was perfect aangegeven in het boekje en langs de weg.

 4. Team Wandelnet

  Beste Kessie,

  Ik heb je opmerking over het Veluwe Zwerfpad doorgegeven aan de padcoordinator. Hopelijk kan hij binnenkort hier op antwoord geven.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

 5. Kessie

  Ik heb een vraag over deze etappe. Als ik in het boekje van het Veluwe Zwerfpad kijk, lijkt deze etappe 14 km te zijn. Dit is dan kaart 49 (4,1 km), kaart 50 (5.1 km) en kaart 51 (4,8 km). De beschrijving op de website heeft het echter over 18,3 km. Als ik de route vergelijk lijkt deze mij hetzelfde, dus zonder wijzigingen. Wat is nu de juiste afstand?

Ga naar het forum