Veluwe Zwerfpad, SP 16

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen22
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Verbaas u over de enorme stuifzandgebieden, uitgestrekte heidevelden en glooiende heuvels. Het Veluwe Zwerfpad voert u 375 kilometer over vooral onverharde paden door een unieke streek. De Veluwe is niet voor niets het meest populairste wandelgebied van Nederland. Herten, reeën, wilde zwijnen en zelfs moeflons kunnen uw pad kruizen. Ga op pad en ontdek de geheimen van de Veluwezoom, het Kootwijkerzand, Loenermark en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Door de verbindingsroutes zijn er tal van mooie rondwandelingen en meerdaagse tochten te lopen over dit streekpad.

Recente berichten over Veluwe Zwerfpad, SP 16

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. anold

  Sorry voor de late reactie., mijn excuses hiervoor.
  In het nieuwe boekje van 2015 staan de etappes in beide richtingen
  beschreven . U kunt dus met een gerust hart het boekje bij Wandelnet bestellen.

  Andries Oldenhof,
  pad-coordinator Veluwe Zwerfpad (zuid)

 2. anold

  [quote][quote]Ik ben een nog onervaren gebruiker van Wandelnet en wil binnenkort mijn eerste streekpad lopen. Het gaat om SP 16, etappe 12. Punt is echter dat ik hem andersom wil lopen: van Arnhem naar Dieren. Is dat mogelijk? De markeringen onderweg zijn volgens de site aan beide richtingen aangebracht, maar hoe zit dat met de routebeschrijving? De download geeft alleen Dieren - Arnhem aan. Zou ik dan het boek moeten kopen?

  Bij voorbaat dank voor de reacties

  [/quote]
  [/quote]

 3. anold

  Op zaterdag 8 maart ben ik begonnen met het eerste stuk: van Arnhem centrum naar ingang Hoge Veluwe. De route etappes op de website hier vind ik te ver, ik loop maximaal 10 tot 15 km per keer samen met mijn hond. Dat betekent soms wat gepuzzel maar kom er meestal wel uit qua start- en eindpunt. Het eerste stuk was prachtig en zeer veelbelovend voor de rest. Ik ben opgegroeid op de Veluwe en 20 jaar geleden vertrokken. Dit voelde als thuiskomen. 

  Route was perfect aangegeven in het boekje en langs de weg.

 4. nanonymus

  Ik zou het boek kopen daar is ook de tegenovergestelde richting in beschreven en het is ook duidelijker vindt ik. Ik heb net het Pieterpad afgesloten en ga nu aan het Veluwe Zwerfpad beginnen en ik ben blij met mijn boekjes. Veel wandelplezier gewenst.

 5. rgrijseels

  Ik ben een nog onervaren gebruiker van Wandelnet en wil binnenkort mijn eerste streekpad lopen. Het gaat om SP 16, etappe 12. Punt is echter dat ik hem andersom wil lopen: van Arnhem naar Dieren. Is dat mogelijk? De markeringen onderweg zijn volgens de site aan beide richtingen aangebracht, maar hoe zit dat met de routebeschrijving? De download geeft alleen Dieren - Arnhem aan. Zou ik dan het boek moeten kopen?

  Bij voorbaat dank voor de reacties

Ga naar het forum

Steun ons