Wandel naar je Werk-dag 2017

Op donderdag 6 april 2017 is het nationale Wandel naar je Werk-dag. Voor het tweede jaar op rij roepen we heel werkend Nederland op om (een deel van de afstand) naar het werk te wandelen. Want wandelen werkt stress verlagend, vergroot de concentratie en verhoogt de creativiteit. 

Loop ook mee!

Loop op donderdag 6 april van je huis naar het station, van de bushalte naar kantoor of parkeer de auto eens wat verder weg dan normaal. Wel helemaal van je voor- naar je kantoordeur wandelen mag natuurlijk ook. Meedoen is heel eenvoudig: je meldt je aan via het aanmeldformulier, vult je gegevens in en loopt op de Wandel naar je Werk-dag (een deel van de afstand) naar je werk. 

 

Win een wandeling + hotelovernachting

Onder alle aanmeldingen verloten we vijf wandelgidsen van de nieuwste LAW: het Groot-Frieslandpad. Bovendien wint de beste fotoinzending een NS-wandeling inclusief hotelovernachting in het Apollo Hotel Utrecht voor twee personen (incl. ontbijt + treinticket). Laat op donderdag 6 april zien dat jij te voet naar je werk bent gegaan door je leukste loopfoto te delen op Twitter met de hashtag #wandelnaarjewerkdag.

 

Stimuleer uw werknemers om te lopen

Ook als organisatie kunt u deelnemen. Wanneer u zich als organisatie aanmeldt, ontvangt u een gratis informatiepakket om te verspreiden onder uw werknemers. Hiermee stimuleert u uw medewerkers om deel te nemen. Want gezonde werknemers zijn gelukkiger én presteren beter. Bovendien maakt u kans op een mooie prijs, wordt u opgenomen in onze communicatie-uitingen en ontvang het Wandel naar je Werk-dag logo om te laten zien dat u supporter bent van lopen. Meld u aan of lees meer

 

Deze organisaties doen al mee:

Logo De Friesland
   
 


   Bekijk alle deelnemende organisaties

Ook meedoen? Meld je dan nu aan

10 Feiten over lopen

Wist je dat Nederlanders gemiddeld 219 kilometer per jaar lopen? Of dat vrouwen gemiddeld langer én verder lopen dan mannen?

Lees meer

Waarom lopen loont

De voetganger centraal: dat is de kern van de nieuwe CROW-uitgave 'Lopen loont'. Deze infographic geeft 13 redenen waarom lopen loont.

Download de infographic

Steun ons