Website Wandelnet

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Robbertvs

  Help een student en ontvang 10% korting op het gehele assortiment!

  Voor het onderzoek van mijn oriënterende stage, in opdracht van de Fontys Hogeschool in Tilburg, heb ik Robbert van Seyen een vragenlijst opgesteld over outdoor winkels en de outdoor sport markt.
  Vul de vragenlijst in en verdien éénmalig 10% korting op Spac Sport's online assortiment.

  http://fontysfeht.qualtrics.com/jfe/form/SV_ebAcQqgwXzVLfAF

 2. Dianah

  Ik lees in stukken uit 2010 dat het eerste deel van de wandelknooppuntenroute ij oost Zeeuws Vlaanderen klaar is. Zodra het tweede stuk klaar is, zou er een nieuwe kaart komen. Iemand enig idee wanneer het zover is?

 3. dmeselect

  Beste mensen, voor een onderzoek aangaande wandelen op dinsdag 30 mei in Amersfoort van 20.00 - 22.00 uur zoeken wij vaders en moeders in de leeftijd 35-55 jaar met kinderen 5 jaar en ouder thuiswonend. Lopen meerdere keren per jaar mee aan wandelevenementen. Onkostenvergoeding 60 euro na afloop. Locatie onderzoek gelegen to station Amersfoort.
  Voor een onderzoek aangaande wandelen op donderdag 1 juni in Zwolle van 17.30 - 19.30 uur, zoeken wij senioren 55-70 jaar met uitwonende kinderen of geen kinderen . Lopen meerdere keren per jaar mee aan wandelevenementen. Onkostenvergoeding 60 euro na afloop. Inbreng in onderzoek wordt anoniem verwerkt. Indien u aanmeldt voor locatie, dient u wel in de betreffende provincie woonzaam te zijn dus mee doen in Zwolle is woonzaam in Overijssel, mee doen in Amersfoort mag wonen regio Gelderland en regio Gooi / Utrecht. Aanmelding ovv telefoonnummer en voor welke locatie u reageert via marianne@dmeselectmarketing.com Wij nemen dan zsm contact met u op. Marianne Smulders

 4. sharoneskes

  Beste wandelaar,

  Mijn naam is Sharon Eskes en voor mijn afstudeerscriptie voor de opleiding Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs doe ik onderzoek naar de wensen en behoeften van vijftigplussers die geïnteresseerd zijn in actieve reizen (wandelreizen & huttentochten) en hoe deze doelgroep wordt bereikt, overtuigt en wordt gestimuleerd een actieve reis te boeken naar Duitsland of de Alpen. Deze actieve reizen kunnen zowel individuele- als groepsreizen zijn.

  Bent u geïnteresseerd in een wandelreis of huttentocht naar Duitsland of de Alpen? Wilt u mij dan helpen met afstuderen en deze enquête invullen? De enquête is te vinden op de volgende link:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe63QXQR41GXMhqsbqNBtyiBHdxndhoPHgBk5Fl52vF4y3Fqw/viewform?usp=sf_link

  De enquête heeft 17 vragen en duurt ongeveer 5 - 10 minuutjes. U kunt daarnaast ook uw e-mailadres invoeren om kans te maken op een gratis Bol.com tegoedbon van €20 euro! U zit nergens aan vast (geen mailtjes van wandeldeskundigen e.d.) en het is ook niet verplicht om mee te doen aan deze actie.

  Deze enquête is geheel anoniem en uw gegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek.

  Alvast heel erg bedankt voor het invullen! Het helpt mij enorm!

  Met vriendelijke groet,

  Sharon Eskes

 5. BekerE

  Oproep aan wandelaars:

  Wie heeft een wandelgids van het TREKVOGELPAD (editie 2016) gevonden op 4 maart j.l. tussen 14.30 en 16.00 uur langs de Buursebeek (gemeente Haaksbergen) tussen de Koekoeksbrug en Rietbrug of tussen Rietbrug en restaurant Captain Jack in Buurse (via de weg)?

  Zo ja, dan graag een reactie naar: ernabeker@hotmail.com
  of 06-33051161

  Alvast bedankt !

  met vriendelijke groet,

  Erna

 6. Asimov99

  Omdat ik regelmatig routes uitzet wilde ik een keer de routeplanner van wandelnet uitproberen. Ik heb een "probeersel" route gemaakt, die er op zich goed uitziet, maar geen goede wandeling is. Ik wil die route wijzigen of verwijderen, maar heb tot nu toe niet gevonden hoe ik dat kan doen.

  Ergens een beschrijving beschikbaar??

 7. Natuurpaden

  Zelf maak ik met regelmaat meest in de weekenden wandeltochten van 15 tot 20 km. We lopen dan in een pool. Het is altijd erg gezellig en heel erg leuk. Bezoek eens mijn website en laat desnoods een reactie achter www.natuurpaden.nl

  Groetjes Frank

 8. act.csd.biodiversity

  Jouw natuur ervaring nog plezieriger maken?!

  Dat kunnen we niet alleen! We zijn daarom opzoek naar natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en natuurfotografen die ons willen helpen. Hoe? Heel simpel, door onderstaande enquête in te vullen.

  https://wur.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_73B09UGUcPzp4i1

  In deze 5 minuten helpt u een studenten consultancy team van Wageningen University met het verzamelen van informatie over wat uw hobby de moeite waard maakt, en hoe we het nog leuker en interessanter kunnen maken.
  Wil je ons nog verder helpen? Tag of deel dit bericht dan met al je kennissen die ook van fietsen, wandelen, fotograferen of simpel weg de natuur houden!

 9. HZijderveld

  @Hanneke

  het is niet mogelijk zelf berichten te verwijderen. Je kunt hiervoor wel altijd een verzoek doen via info@wandelnet.nl. Het betreffende dubbele bericht is verwijderd.

  Harold Zijderveld
  Wandelnet

 10. Veld

  Wie heeft Bergschoenen maat 49 ter overname/ te leen voor mijn zoon die graag eind juni een week mee gaat bergwandelen met school?
  ( iedereen met deze maat kent t euvel....) tips welkom!

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons