Website Wandelnet

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. BekerE

  Oproep aan wandelaars:

  Wie heeft een wandelgids van het TREKVOGELPAD (editie 2016) gevonden op 4 maart j.l. tussen 14.30 en 16.00 uur langs de Buursebeek (gemeente Haaksbergen) tussen de Koekoeksbrug en Rietbrug of tussen Rietbrug en restaurant Captain Jack in Buurse (via de weg)?

  Zo ja, dan graag een reactie naar: ernabeker@hotmail.com
  of 06-33051161

  Alvast bedankt !

  met vriendelijke groet,

  Erna

 2. Asimov99

  Omdat ik regelmatig routes uitzet wilde ik een keer de routeplanner van wandelnet uitproberen. Ik heb een "probeersel" route gemaakt, die er op zich goed uitziet, maar geen goede wandeling is. Ik wil die route wijzigen of verwijderen, maar heb tot nu toe niet gevonden hoe ik dat kan doen.

  Ergens een beschrijving beschikbaar??

 3. Natuurpaden

  Zelf maak ik met regelmaat meest in de weekenden wandeltochten van 15 tot 20 km. We lopen dan in een pool. Het is altijd erg gezellig en heel erg leuk. Bezoek eens mijn website en laat desnoods een reactie achter www.natuurpaden.nl

  Groetjes Frank

 4. act.csd.biodiversity

  Jouw natuur ervaring nog plezieriger maken?!

  Dat kunnen we niet alleen! We zijn daarom opzoek naar natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en natuurfotografen die ons willen helpen. Hoe? Heel simpel, door onderstaande enquête in te vullen.

  https://wur.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_73B09UGUcPzp4i1

  In deze 5 minuten helpt u een studenten consultancy team van Wageningen University met het verzamelen van informatie over wat uw hobby de moeite waard maakt, en hoe we het nog leuker en interessanter kunnen maken.
  Wil je ons nog verder helpen? Tag of deel dit bericht dan met al je kennissen die ook van fietsen, wandelen, fotograferen of simpel weg de natuur houden!

 5. HZijderveld

  @Hanneke

  het is niet mogelijk zelf berichten te verwijderen. Je kunt hiervoor wel altijd een verzoek doen via info@wandelnet.nl. Het betreffende dubbele bericht is verwijderd.

  Harold Zijderveld
  Wandelnet

 6. Veld

  Wie heeft Bergschoenen maat 49 ter overname/ te leen voor mijn zoon die graag eind juni een week mee gaat bergwandelen met school?
  ( iedereen met deze maat kent t euvel....) tips welkom!

 7. Hanneke

  Ik heb per ongeluk een quote aangehaald bi de berichten van streekpad 10. Maar het lukt me niet dit te verwijderen. Er kwam alleen nog een bericht bij.
  Graag verwijderen of een tip wat ik zelf moet doen!
  Hanneke

 8. marlenevandenbos

  Beste mensen,
  Ik meld het hier ook nog maar even: bij Noord-Hollandpad staat dat er nog geen tips/ervaringen zijn.
  Die heb ik wel, maar het lukt niet om ze daar ter plekke te plaatsen. De 'button' is niet geactiveerd. Kan dat alsnog geregeld worden?

  Hartelijke groeten,
  Marlene

 9. iloveguido

  ik wil graag een eigen wandeling samenstellen, maar dit vind ik nog erg ingewikkeld, na een aantal dingen uitgevonden te hebben had ik eindelijk mijn route klaar, maar ik zie nu niet hoe ik mijn route goed kan uitprinten. er staan alleen maar onbegijpelijke teksten als ik op mijn route klik. kan iemand mij helpen?

  Na een halve dag werkte het nu wel.

 10. wandelknooppunt.nl

  Hallo,

  Laat U inspireren door mijn persoonlijke website www.wandelknooppunt.nl

  Doelstelling van de website is de wandelaar te informeren over de wandelnetwerken in Limburg en op termijn geheel Nederland.

  Met vriendelijke groet, Mat

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons