Werken bij Wandelnet

Bij Wandelnet werken 8 betaalde krachten en meer dan 700 vrijwilligers.

Vacatures betaalde functies

Op dit moment zijn er geen vacatures voor betaalde functies.

Vacatures vrijwilligersfuncties bij Wandelnet

Communicatievrijwilliger Wandel naar je Werk-dag

Zit communiceren in jouw DNA? Schud jij een goede tekst zo uit je mouw? En draai je je hand niet om voor social media? Dan kom je als geroepen! Voor onze jaarlijkse Wandel naar je Werk-dag zijn we op zoek naar een communicatievrijwilliger. Jij brengt deze dag, waarop we mensen oproepen (een deel van de afstand) naar hun werk te lopen, onder de aandacht van heel werkend Nederland. Bekijk het functieprofiel via deze link. Interesse? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 14 juli naar info@wandelnet.nl (onderwerp ‘sollicitatie communicatievrijwilliger Wandel naar je Werk-dag’). Kijk voor meer info ook eens op www.wandelnaarjewerkdag.nl

Vrijwilliger werving Wandel naar je Werk-dag

Weet jij mensen te enthousiasmeren? Pak je zó de telefoon op om die manager bij dat ene bedrijf warm te maken voor de Wandel naar je Werk-dag? En heb je ook nog eens goede ideeën over sponsoring en fondsenwerving? Dan hebben we jou nodig. Voor onze jaarlijkse Wandel naar je Werk-dag kunnen we namelijk wel wat hulp gebruiken. Bij het benaderen van organisaties voor deelname aan deze dag en voor het bedenken en uitvoeren van een sponsorplan. Bekijk het functieprofiel via deze link. Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar info@wandelnet.nl (onderwerp ‘sollicitatie vrijwilliger werving Wandel naar je Werk-dag’). Kijk voor meer info ook eens op www.wandelnaarjewerkdag.nl.

Padcoördinator Romeine Limesroute

Wil je betrokken zijn bij de ontwikkeling van een nieuwe LAW? Houd je van coördinatie en communicatie? Ben je geïnteresseerd in geschiedenis en cultureel erfgoed? Woon je in het midden van het land? Voor de nieuwe Romeinse Limesroute zijn we op zoek naar een nieuwe padcoördinator. Bekijk het functieprofiel van een padcoördinator via deze link.

Als padcoördinator ben je het aanspreekpunt voor zowel het kantoor van Wandelnet. Je zet de padwerkgroep op, hebt contact met betrokken organisaties en draagt bij aan de tijdige oplevering van de route. Je bent aanspreekpunt voor kantoor Wandelnet, de vrijwilligers van de Limesroute en externe relaties. Je coördineert de goede gang van zaken met betrekking tot het pad, verwerkt meldingen, onderhoudt contacten met je werkgroep en externe contacten, en houd ontwikkelingen in de gaten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel ‘sollicitatie padcoördinator Limesroute.

Padcoördinator Apeldoorn te Voet

Woon je in (de buurt van) Apeldoorn? Houd je van wandelen en ben je goed in coördinatie en communicatie? Dan is de vacature voor padcoördinator voor Apeldoorn te Voet misschien iets voor jou.
Als padcoördinator ben je het aanspreekpunt voor het kantoor, de vrijwilligers van Apeldoorn te Voet en externe relaties. Je coördineert de goede gang van zaken met betrekking tot het pad, verwerkt meldingen, onderhoudt contacten met je werkgroep en houdt ontwikkelingen in de gaten.
Bekijk het uitgebreide functieprofiel via deze link en stuur je sollicitatie met een motivatie naar info@wandelnet.nl

Padcoördinator Brabants Vennenpad

Woon je in het noorden van de buurt van Eindhoven? Houd je van coördinatie en communicatie? Voor het Brabants Vennenpad zijn onze collega’s van het Nivon op zoek naar een nieuwe padcoördinator. Als padcoördinator ben je het aanspreekpunt voor zowel het kantoor als de vrijwilligers van het Brabants Vennenpad. Je coördineert de goede gang van zaken met betrekking tot het pad, verwerkt meldingen, onderhoudt contacten met je werkgroep en houdt ontwikkelingen in de gaten.

Bekijk het uitgebreide functieprofiel via deze link. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar kootjan@xs4all.nl met in de onderwerpregel ‘sollicitatie padcoördinator Brabants Vennenpad’.

Beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning

Heb jij kijk op de inrichting van de openbare ruimte en dan met name in stedelijk gebied? Valt het jou ook op dat er veel meer kansen liggen voor voetgangers dan dat er benut worden? We zoeken een beleidsvrijwilliger met een ontwerp-achtergrond, een urban planner, bij voorkeur met een verkeerskundige inslag en natuurlijk iemand met hart voor lopen. Bekijk het functieprofiel van beleidsvrijwilliger en bij interesse stuur je je sollicitatie met CV naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel 'vacature beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning'.

 

Met vriendelijke groeten,

Stichting Wandelnet

 

Harold Zijderveld

Coördinator LAW-zaken

 

cid:image001.jpg@01CD6047.71EF5FF0 


Stichting Wandelnet 

Postbus 846 

3800 AV Amersfoort 

T 033 4653660

hzijderveld@wandelnet.nl 

www.wandelnet.nl 

 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:twitter_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:facebook_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:linkedin_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:youtube_24kopie.png 

 

Steun ons