Werken bij Wandelnet

Bij Wandelnet werken 8 betaalde krachten en meer dan 700 vrijwilligers.

Vacatures betaalde functies

Op dit moment zijn er geen vacatures voor betaalde functies.

Vacatures vrijwilligersfuncties bij Wandelnet

Belangenbehartiger provincie Utrecht

In de provincie Utrecht zoeken we een provinciaal coördinator belangenbehartiging. Je bent één van de twaalf: in iedere provincie is zo'n vrijwilliger actief. Woon jij in de provincie Utrecht en zie jij kansen om het voor wandelaars in jouw provincie nóg beter te maken? Vind je het leuk om met ambtenaren en politiek te overleggen over nieuw beleid voor wandelaars en ben je een echte netwerker, bekijk dan het functieprofiel provinciaal belangenbehartiger. Stuur je CV en motivatie naar info@wandelnet.nl met als onderwerp 'belangenbehartiging Utrecht'.

Belangenbehartiger regio Overijssel

In de provincie Overijssel kan onze provinciaal coördinator belangenbehartiging versterking gebruiken; een grote provincie met veel wandelbelangen! Woon jij in de provincie Overijssel en zie jij kansen om het voor wandelaars nóg beter te maken? Vind je het leuk om knelpunten op te lossen of eens met de gemeente of het waterschap te overleggen over beleid voor wandelaars, laat het ons dan weten! Bekijk hier het functieprofiel. We zoeken iemand die in een regio in Overijssel actief kan zijn zoals Twente, de Kop van Overijssel of de regio rond Zwolle. Stuur je reactie graag naar info@wandelnet.nl met als onderwerp 'belangenbehartiging Overijssel'.

Belangenbehartiger regio Brabant

Onze provinciaal coördinator belangenbehartiging in de provincie Noord-Brabant zoekt versterking. Woon jij in de provincie Brabant (bij voorkeur in het oosten van de provincie) en zie jij kansen om het voor wandelaars in jouw regio nóg beter te maken? Vind je het leuk om knelpunten op te lossen of eens met de gemeente te overleggen over beleid voor wandelaars, meld je dan! Stuur je reactie naar info@wandelnet.nl met als onderwerp 'belangenbehartiging Brabant'.

Beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning

Heb jij kijk op de inrichting van de openbare ruimte en dan met name in stedelijk gebied? Valt het jou ook op dat er veel meer kansen liggen voor voetgangers dan dat er benut worden? We zoeken een beleidsvrijwilliger met een ontwerp-achtergrond, een urban planner, bij voorkeur met een verkeerskundige inslag en natuurlijk iemand met hart voor lopen. Bekijk het functieprofiel van beleidsvrijwilliger en bij interesse stuur je je sollicitatie met CV naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel 'vacature beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning'.

Padcoördinator Maarten van Rossumpad - Overijssel

Woon je in het noorden van de Provincie Overijssel? Houd je van coördinatie en communicatie? Voor het Maarten van Rossumpad zijn onze collega’s van het Nivon op zoek naar een nieuwe padcoördinator.

Als padcoördinator ben je het aanspreekpunt voor zowel het kantoor als de vrijwilligers van het Maarten van Rossumpad. Je coördineert de goede gang van zaken met betrekking tot het pad, verwerkt meldingen, onderhoudt contacten met je werkgroep en houd ontwikkelingen in de gaten.Bekijk het functieprofiel van een padcoördinator via deze link.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel ‘sollicitatie padcoördinator Maarten van Rossumpad’.

Padcoördinator Oosterscheldepad

Woon je in Zeeland? Houd je van coördinatie en communicatie? Voor het Oosterscheldepad zijn onze collega’s van het Nivon op zoek naar een nieuwe padcoördinator. Bekijk het functieprofiel van een padcoördinator via deze link.

Als padcoördinator ben je het aanspreekpunt voor zowel het kantoor als de vrijwilligers van het Oosterscheldepad. Je coördineert de goede gang van zaken met betrekking tot het pad, verwerkt meldingen, onderhoudt contacten met je werkgroep en houd ontwikkelingen in de gaten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel ‘sollicitatie padcoördinator Oosterscheldepad’.

Veldmedewerker Grenslandpad

Woon je in Zeeuws-Vlaanderen? Houd je van wandelen en draag je graag je steentje bij aan het onderhoud van een LAW, zelfs over de grens met België? Dan is de vacature voor veldmedewerker voor het Grenslandpad misschien iets voor jou. Bekijk het functieprofiel via deze link en stuur je sollicitatie met een korte motivatie naar info@wandelnet.nl.

Veldmedewerker Nederlands Kustpad - Groningen

Woon je in de regio Oldambt? Houd je van wandelen en draag je graag je steentje bij aan het onderhoud van de langste LAW van Nederland? Dan is de vacature voor veldmedewerker voor het Nederlands Kustpad in Groningen misschien iets voor jou. Bekijk het functieprofiel via deze link en stuur je sollicitatie met een korte motivatie naar info@wandelnet.nl.

Veldmedewerker Marskramerpad

Woon je op de zuidelijke Veluwe? Houd je van wandelen en draag je graag je steentje bij aan het onderhoud van een LAW? Dan is de vacature voor veldmedewerker voor het Marskramerpad in de buurt van Hoenderloo misschien iets voor jou. Bekijk het functieprofiel via deze link en stuur je sollicitatie met een korte motivatie naar info@wandelnet.nl.

 

Met vriendelijke groeten,

Stichting Wandelnet

 

Harold Zijderveld

Coördinator LAW-zaken

 

cid:image001.jpg@01CD6047.71EF5FF0 


Stichting Wandelnet 

Postbus 846 

3800 AV Amersfoort 

T 033 4653660

hzijderveld@wandelnet.nl 

www.wandelnet.nl 

 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:twitter_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:facebook_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:linkedin_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:youtube_24kopie.png 

 

Steun ons