3-daagse wandeling geslaagd

24 juni 2013

Aankomst Johan Vellinga bij het kantoor van Wandelnet in AmersfoortDe wandeling van Johan Vellinga zit erop! Na drie dagen 125 km gewandeld te hebben over het Marskramerpad arriveerde hij zaterdag 22 juni net voor 17.00 uur bij het kantoor van Wandelnet in Amersfoort.

Bij aankomst bleek al snel dat Johan tijdens de laatste kilometers gezelschap had gekregen. In Soestduinen stonden niet alleen een aantal vrijwilligers van Wandelnet Johan op te wachten, maar ook wethouder Rob van Muilekom van gemeente Amersfoort was daar aanwezig. Hij wilde Johan graag steunen met zijn actie en liep daarom samen met zijn partner de laatste zeven kilometer met hem mee.

De wandeling werd afgesloten met een hapje en een drankje in de tuin van Wandelnet waar de wandelaars nog even terugblikten op de bijzondere prestatie van Johan. Als dank voor zijn geweldige inzet mag Johan met zijn kleinkinderen een dagje gaan genieten in DierenPark Amersfoort.

Met deze 3-daagse wandeling vroeg Wandelnet samen met het Landelijk Fietsplatform aandacht voor routes als verbindende factor bij het beleven van natuur en cultuur.

Bekijk hier de foto’s en video’s van de wandeling van Johan

Fotobijschrift: Johan Vellinga (midden) arriveert samen met wethouder Rob van Muilekom (links) bij het kantoor van Wandelnet in Amersfoort

Steun ons