Aanmelden nieuwsbrief Lopende Zaken

Hartelijk dank voor uw interesse in de nieuwsbrief Lopende Zaken.

Om deze nieuwsbrief te kunnen ontvangen, is het nodig dat u zich registreert op deze site. Ga naar het registratieformulier (ook te bereiken via de button in de rechterbovenhoek), vul daar uw gegevens in en zet een vinkje bij 'Ja, houd mij op de hoogte via uw nieuwsbrief' (2e pagina). U ontvangt voortaan ca. 4 x per jaar de nieuwsbrief Lopende Zaken.

Bent u al geregistreerd op onze site? Log dan in met uw persoonlijke gegevens. Wanneer u bent ingelogd, gaat u naar 'Mijn Wandelnet' en 'Profiel bewerken'. Daar kunt u aangeven dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

We wensen u veel leesplezier!

Registreren op wandelnet.nl biedt vele voordelen

Wanneer u zich registreert kunt u wandelroutes opslaan, printen of downloaden op Kadaster-kaarten. Maar ook een logboek bijhouden van de etappes die u heeft gelopen, ervaringen delen en foto's plaatsen. In de webwinkel kunnen we u een (eventuele) donateurskorting toekennen en de door u bestelde artikelen toesturen. Uiteraard zal Wandelnet uw gegevens niet gebruiken voor commerciële doeleinden of om herhaaldelijk ongewenste mailings te sturen.

Naar de homepage

Steun ons