Wandelnet aanwezig op Fiets en Wandelbeurs

24 februari 2014

Fiets en WandelbeursKomend weekend vindt voor de 10e keer de Fiets en Wandelbeurs plaats in de RAI Amsterdam. Meer dan 500 exposanten geven hier informatie over wandelvakanties in binnen- en buitenland, wandelroutes, accessoires, kaarten en gidsen. Het themaland dit jaar is Zwitserland. Ook Wandelnet is aanwezig.

Je vindt ons van 10.00 tot 17.00 uur in hal 11 (standnummer 11.F.78) en in hal 10 bij het Pelgrimspaviljoen en ‘Wandelaars informeren wandelaars’.

Onze stand staat dit jaar in het teken van maar liefst twee nieuwe wandelgidsen: het Nederlands Kustpad deel 1 (voorheen Deltapad) en het Grenslandpad. Kans maken op een van de twee gidsen? Doe mee met de quiz! Elke dag verloten we vijf gidsen.

Op zaterdag 1 maart geeft collega Joep Naber een presentatie over deze twee paden. Tijdstip: 12.00 uur, locatie: Expozaal (E107).

Daarnaast is Wandelnet voor de vierde keer in de race voor de titel 'Wandelroute van het Jaar'. Dit keer met de gids Nederlands Kustpad deel 3.

Kortom, het belooft weer een bijzondere editie te worden. Voor meer informatie over de beurs, kijk op www.fietsenwandelbeurs.nl

Steun ons