Alle LAW's op nieuwe Trekkershuttenkaart

13 januari 2017

TrekkershuttenkaartZoek je een overnachtingsadres op je wandeltocht? De Trekkershutten maken je het gemakkelijk. Alle Lange-Afstand-Wandelpaden staan op de nieuwe Trekkershuttenkaart.

Wandelpaden op de kaart

Een Trekkershut is ideaal als je een meerdaagse wandeltocht gaat maken. De hutten staan op uiteenlopende plekken; van recreatieparken met grote zwembaden en jachthavens tot rustige campings met veel groen. Op de nieuwe Trekkershuttenkaart staan niet alleen alle locaties met aangesloten Trekkershutten maar ook alle Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW's) in Nederland. Zo vind je gemakkelijk en snel de overnachtingsmogelijkheden op jouw route.

Nieuwe locaties in België

Er staan zo’n 750 Trekkershutten in de Benelux op bijna 250 verschillende terreinen. Het afgelopen jaar is het netwerk van erkende Trekkershutten in de Benelux uitgebreid met locaties in de Duitse Eifel en de Waalse Ardennen. Alle locaties vind je op de website Trekkershutten. Trekkershutten zijn per nacht te huur en eenvoudig ingericht. Er zijn ook terreinen waar je het hele jaar door terecht kunt. Je kunt dus altijd gaan wandelen, ook als de vorst nog in de grond zit.

Groene Koepel

De Trekkershuttenkaart is te koop via de website van de Trekkershutten en in diverse reisboek- en ANWB-winkels.

Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel. In de De Groene Koepel zijn drie organisaties vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen en de Trekkershutten.

Steun ons