Award voor beste Bed&Breakfast

23 mei 2013

Veel wandelaars maken voor hun meerdaagse trajecten gebruik van een Bed&Breakfast. Een classificatie met behulp van een tot vijf tulpen geeft daarbij een idee over wat je er kunt verwachten.


De Stichting Bed&Breakfast Nederland beoordeelt de bijna 500 aangesloten accommodaties op kwaliteiten als veiligheid, comfort en hygiëne. Na controle door een mystery guest krijgen de accommodaties 1 tot en met 5 tulpen toegekend. In Nederland zijn momenteel bijna zeventig B&B's met een classificatie van vijf tulpen. Een bed & breakfast met vijf tulpen is van uitzonderlijk niveau: de voorzieningen en service zijn tot in de puntjes verzorgd en de gast ontbreekt het daar aan niets. 


Vorig jaar is Bed & Breakfast De Hamshorst in het Overijsselse dorp De Lutte bekroond tot Beste Bed & Breakfast van Nederland en maakt dit jaar voor de tweede keer kans op deze titel. Ook B&B Buinerstee in het Drentse dorp Buinerveen is voor de tweede keer genomineerd. Een nieuwe nominatie is Bed & Breakfast Het HooiHuys in het Utrechtse Woerden.


Op 18 juni 2013 maakt de Stichting Bed & Breakfast Nederland de winnaar bekend. Kijk voor meer informatie, de genomineerden én de uitslag op www.bedandbreakfastclassificatie.nl

Steun ons