Beerschoten Bilthoven

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
9reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. HansVosTilburg

  Mooie en afwisselende route. Weinig bebouwing, behalve dan het enorme terrein van De Uithof. Maar dat is juist interessant voor degenen die voor het eerst deze route lopen. Eerste deel langs de Kromme Rijn vonden wij het mooist, en dat geldt ook voor landgoed Beerschoten. Ook aardige beeldentuin. Het laatste uur gelopen in een nogal inwisselbaar bos, met enkele kleine zandverstuivingen.

 2. MarDiv

  Zondag 14-8-2017 deze wandeling gelopen. Mooie afwisselende route.
  En vooral; Goed bewegwijzerd.
  ik ben geen robot

 3. pots@freeler.nl

  Route gelopen op 1 juni 2017.
  Een prachtige route op een schitterende dag. De route is afwisselend en goed te vinden met de beschrijving en de markering. Onderweg is een bezoek aan de botanische tuin en het vlinderpaviljoen zeker aan te bevelen.

 4. Triumphrider

  De wandeling op 4 februari gelopen. Leuke afwisselende route. Eerste stuk was aangenaam langs de Kromme Rijn. Minpuntje was de culinaire hap bij Stayoke hotel, meer dan een half uur wachten op een tosti. Het pad door en over het universiteit terrein was apart. Daarna de wandeling door het glooiende bos, met z'n zandduinen was heerlijk aangenaam. Gelopen op GPX, de beschrijving was af en toe een uitkomst!

 5. bepjan

  De wandeling vandaag 25-10-2015 gelopen. Prachtig weer, mooie route.
  De roze pijlen waren volop aanwezig, wij hebben het idee dat deze onlangs bijgewerkt zijn! Her en der wel raadzaam om de routebeschrijving er goed bij te houden!
  Een aanrader deze wandeling!

 6. Wandelandries

  Ook ik raakte de weg kwijt op landgoed Beerschoten en wel bij de diepe ronde vijver (blz. 3). Mogelijk moet daar staan 'bij diepe ronde vijver het tweede pad links ingaan'. Pas bij het geasfalteerde fietspad (rechtdoor oversteken) kon ik de beschrijving weer volgen, dankzij voorbijgangers die me konden vertellen dat ik het golfterrein aan mijn linkerhand moest houden. Jammergenoeg heb ik het Panbos zo gemist, maar verder was het een heel mooie wandeling.

 7. Niekchen

  Niet alleen wij maar ook andere wandelaars raakten op het landgoed Beerschoten de weg kwijt door ontbreken van de roze pijlen. Wel gezellig om met vreemden de weg weer proberen te vinden maar uiteindelijk toch jammer dat we hierdoor de beeldentuin hebben gemist.

 8. Andries999

  Deze wandeling afgelopen week gelopen.
  Mooie route en prima beschreven.
  Goede horeca onderweg aanwezig.

 9. vanSteenis

  Rond en in landgoed Beerschoten ontbreken de roze pijlen van Utrecht te Voet. Volg de markering van de gele paaltjeswandeling tot waar staat dat je die moet verlaten (onder aan pag. 3). Dan op de routebeschrijving lopen tot bove naan pag. 4 'Vlak voor een parkeerplaats' daar verschijnen de roze pijlen weer.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons