Beklim de Vuilnisberg

13 maart 2016

wandelgids De mooiste bergwandelingenOp 24 maart presenteert Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig haar nieuwe uitgave “De mooiste Bergwandelingen in Nederland”. Wandel mee naar de top van de Vuilnisberg in Zoetermeer en ontvang als beloning een gratis wandelgids.

Mooie vergezichten, steile afdalingen en hellingen die echte kuitenbijters zijn, het allemaal ook in Nederland. In de wandelgids “De mooiste bergwandelingen van Nederland' brengen Rutger Burgers, Sietske de Vet en Rob Wolfs je naar de mooiste toppen van Nederland. De gids is in een prachtig nieuw jasje gestoken, de wandelingen zijn gelijk gebleven maar allemaal opnieuw nagelopen en gecontroleerd. Er is veel te kiezen; dertien wandelingen van 5 tot 15 km met beklimmingen die in steilte variëren van één tot drie sterren; van de Vuilnisberg in Zoetermeer tot de Vaalserberg in het zuiden van Limburg.

Op donderdag 24 maart krijgt Joachim Driessen, de voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, op de Vuilnisberg in Zoetermeer het eerste exemplaar van de gids uitgereikt. Wil je mee lopen naar de top van de berg? Geef je op door een mail te sturen naar Gegardandeerd Onregelmatig

Tot en met 24 maart bestel je “De mooiste bergwandelingen in Nederland” voor een intekenprijs van tien euro.

 

Foto: cover De mooiste Bergwandelingen

Steun ons