Beste Bed & Breakfast Nederland 2016

10 juni 2016

Het Hof van LarenBed & Breakfast “Het Hof van Laren” is uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016. De achttiende-eeuwse boerderij middenin het Gooi scoorde het hoogst in het classificatiesysteem en kreeg de beste reviews.

hoogwaardig verblijf

Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland: “Het Hof van Laren laat zien wat een Bed & Breakfast vandaag de dag zo bijzonder maakt. Het is al lang geen budgetaccommodatie meer, maar een hoogwaardig verblijf waar je in de watten wordt gelegd. Het vijfsterren-hotelgevoel inderdaad, maar dan met persoonlijke aandacht in een kleinschalige, unieke sfeer. Het vijftulpen-gevoel!".

catergorie 5 tulpen

De Beste Bed & Breakfast wordt ieder jaar uitgeroepen onder Bed and Breakfast’s in de klasse van 5 tulpen, de hoogste categorie van de Nederlandse Classificatie. De winnaar wordt bepaald op basis van de service en faciliteiten, gecombineerd met de reviews die gasten schrijven op Bedandbreakfast.nl.

categorie 1, 2, 3 en 4 tulpen

Ook de andere winnaars zijn bekend. In de categorie 1 tulp Huize Sonja, 2 tulpen Hotel California, 3 tulpen De Lochterhof en 4 tulpen Rietveld Cottage.

Alle informatie over de winnaars vind je op Bedandbreakfast.nl

 

Foto: Het Hof van Laren (Bedandbreakfast.nl)

Steun ons