Bijbelmarathon Maastricht op eindpunt Pelgrimspad

6 augustus 2015

Bijbelmarathon op eindpunt PelgrimspadIn de doopkapel van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek in Maastricht luister je nu naar het voorlezen uit de Bijbel. Een bijzonder belevenis voor wandelaars op het eindepunt van het Pelgrimspad.

Wandelaars die de laatste etappe van het Pelgrimspad lopen, kunnen deze dagen hun tocht op een bijzondere manier afsluiten in Maastricht. In de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek luister je nu naar het voorlezen van de Bijbel door paters en nonnen.

De Onze-Lieve-Vrouwebasiliek ligt slechts een paar straten verwijderd van de Sint Servaas, het officiële eindpunt van de Pelgrimspad. Het is maar een paar minuten extra lopen door het centrum van Maastricht. Ga de doopkapel van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek binnen, neem plaats op één van de houten bankjes en luister een tijdje mee naar het voorlezen. Zo’n vijftig religieuzen van verschillende kloosterordes lezen er tot en met 15 augustus beurtelings voor uit de Bijbel.

Het voorlezen in de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek vindt plaats van 3 tot met 15 augustus op werkdagen van 10.00 tot 17.00. In die periode zal de hele Bijbel van begin tot einde worden voorgelezen.

Steun ons