Dag van de Kampvuurmuzikant

29 maart 2017

Dag van de KampvuurmuzikantOp 24 juni knapperen de kampvuren in Nederland. Muzikanten kunnen zich nu inschrijven voor de Dag van de Kampvuurmuzikant.

Natuurkampeerterreinen

Stichting De Groene Koepel heeft zaterdag 24 juni uitgeroepen tot Dag van de Kampvuurmuzikant. De kampvuursessies worden gehouden op vijfentwintig Natuurkampeerterreinen en GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland. Bij elke sessie komt er een winnaar uit de bus maar er is geen grote finale zoals vorig jaar. Het gaat om de aandacht voor de kampvuurmuziek!

Muzikanten die akoestische muziek maken en hun talent graag laten horen bij een knapperend vuurtje kunnen zich nu inschrijven.

Zingen bij het kampvuur

Vorig jaar organiseerde De Groene Koepel “De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland”, een knipoog naar alle talentenshows op de televisie. Dit jaar is het wedstrijdelement verminderd. Marieken Nieuwdorp, directeur van De Groene Koepel: "Bij kampvuurmuziek gaat het vooral om de saamhorigheid. Samen buiten zijn, samen zingen en staren in het vuur. Het is een bijzondere manier van verbinden”.

Nu inschrijven

Muzikanten kunnen zich tot 18 april aanmelden via het inschrijfformulier. Daar vind je ook de voorwaarden voor deelname.

Publiek welkom

Ook dit jaar is iedereen welkom om een kampvuursessie bij te wonen, met of zonder nachtje kamperen. Maak zelf je keuze uit de deelnemende terreinen. Meld je vooraf wel even aan bij het terrein waar je heen wilt.

 

Foto: Wouter van der Wal, winnaar van De Beste Kampvuurmuzikant 2016 (De Groene Koepel)

Steun ons