In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. mieke4

  zoek nog enkele wandelmaatje omgeving noord brabant (putte)
  ben je geintresseerd laat dan eens wat van je horen
  groetjes

 2. Amira

  Hallo,
  Omdat we geslonken zijn tot nog 4 wandelaar(st)ers, zoekt onze wandelgroep weer nieuwe medewandelaars. Wij wandelen de eerste zondag van de maand en lopen tot zo'n 15-16 km. Vaak kiezen we uit de NS wandelingen, of Groene Wissels, liefst vanaf een OV vertrek/aankomstpunt. Het gebied: in Noord/Zuid Holland of Utrecht. We zijn al 16 jaar aan de wandel met elkaar en inmiddels een eind in de 60. Het wandeltempo is ook wat rustiger geworden. Het is leuk om weer uitbreiding te krijgen. Reageren kan via 06 43272531

  Groetjes
  Maria

 3. William32

  Hallo mede wandelaars.

  Ik ben sinds kort weer begonnen met wandelen, ik ben opzoek naar een wandelmaatje die samen met mijn gezellig wilt wandelen. Ik ben een man van 32 jaar die geniet van de natuur zowel de omgeving buiten de natuur om, lijkt het jou gezellig om samen met mijn te gaan wandelen?

 4. Roosmarie

  Een voor een haken mijn wandelvriendinnen af en alleen vind ik t toch te makkelijk om binnen te blijven. Tijd voor actie!

  Ik zoek een wandelmaatje in de regio Rotterdam die 10-20 km wel een lekker ommetje vindt op de zaterdag of zondag.
  Zelf ben ik 51 en in goede wandelconditie (5 - 5,5 km p/u). Ik hou van lekker doorlopen en aan t eind een kop koffie.


  Reacties naar RAinActie@kpnmail.nl


  ps. voor alle zekerheid: heren...dit is geen Lexa-advertentie.

 5. 55martin

  Ik ben Martin, 61 jaar, en woon in Flevoland. Ik wandel graag op de Veluwe, maar ook andere streken hebben mijn interesse. Wie heeft er af en toe zin om eens samen met mij te wandelen. Ik loop graag tussen de 15 en 20 km. In ontspannen tempo en ook tijd voor een terrasje. Mijn wandeltempo is ongeveer 5.7 km/uur.

 6. afke7

  Ik ben een vrouw van 53 jaar en ik wandel heel graag wat langere afstanden.
  Ik heb intens genoten van het Pieterpad, dit pad heb ik vorig jaar in de zomer afgerond. Deze zomer ben ik aan het Trekvogelpad begonnen en gewandeld tot in Landsmeer.
  Ik wandel veel alleen, maar begin dat nu wel saai te vinden.
  Onderweg klets ik veel met mensen die ik tegenkom, maar de verhalen en al het moois onderweg te bewonderen en soms het minder mooie meteen delen met elkaar mis ik wel, dus zoek ik een wandenmaatje.
  Ik woon tussen de Veluwezoom en de prachtige IJssel, in het dorp Rheden. Ik wandel tussen de 5 en 6 km. per uur.
  Mailen kan op: anjavhal@hotmail.com

  Groetjes, Anja

 7. Fred 3Bergen

  Regelmatig struin ik op donderdag of vrijdag tussen de 1 en 3 uur door de bossen op de Utrechtse Heuvelrug.
  Liefst zou ik dat af en toe met een wandelmaatje (m/v) doen.
  Ietsje verder dan omgeving Driebergen-Zeist is ook prima.
  Ik ben 67 en in bezit van auto.

 8. carolinabreda

  Hallo,

  Ik ben een vrouw van 38, (samenwonend, 2 tieners) die graag meer wilt wandelen, varierend van een ommetje in de regio, een stevige dagwandeling in Limburg om maar iets te noemen of een weekendwandeling in het duitsland/frankrijk/belgië.

  "vroeger" ben ik bv een paar keer naar de vogezen geweest met een groep van 4-6, om daar met rugzak en tent te gaan lopen en dat vond ik heerlijk.

  Kortom, ik zoek 1 tot meerdere mensen rond 40 jaar om een leuk groepje mee te vormen om regelmatig (1 x per maand / 6 weken) af te spreken.

 9. Schoenveter2000

  Gezocht enthousiaste wandelaars. De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  Dit weekeinde verblijven we in een huisje in de Moezelstreek en doen daar een aantal prachtige wandelingen en zondag 26 maart lopen we de wandeling ’s Gravelandse Landgoederen van 15 km Wil je meer info stuur dan een berichtje naar schoenveter2000@hotmail.com of kijk op onze facebookpagina

 10. Jean75

  Gezocht een vrouwelijk wandelmaatje of groepje. Ik woon zelf in de stad Groningen.
  Ik ben 41 jaar. Ik hou van wandelen in natuurgebieden of buiten de stad. Ik ben nog opbouwend en mijn streven is rond de 15/ 20 km te gaan wandelen. Op de vrijdag of in het weekend. Tocht om de Noord lijkt mij leuk om mee te lopen of andere tochten.
  In de toekomst een wandelweekend of vakantie in het buitenland lijkt mij ook een mooie droom.
  Ik heb een zorgintensief gezin, daar moet ik wel rekening houden. Des te meer heb ik het wandelen nodig om het vol te houden!

  Wandelen betekent voor mij ook ontspanning en genieten in vorm van onderweg koffie/ thee drinken en gezelligheid!

  Groetjes Jeanine

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons