In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Roosmarie

  Een voor een haken mijn wandelvriendinnen af en alleen vind ik t toch te makkelijk om binnen te blijven. Tijd voor actie!

  Ik zoek een wandelmaatje in de regio Rotterdam die 10-20 km wel een lekker ommetje vindt op de zaterdag of zondag.
  Zelf ben ik 51 en in goede wandelconditie (5 - 5,5 km p/u). Ik hou van lekker doorlopen en aan t eind een kop koffie.


  Reacties naar RAinActie@kpnmail.nl


  ps. voor alle zekerheid: heren...dit is geen Lexa-advertentie.

 2. 55martin

  Ik ben Martin, 61 jaar, en woon in Flevoland. Ik wandel graag op de Veluwe, maar ook andere streken hebben mijn interesse. Wie heeft er af en toe zin om eens samen met mij te wandelen. Ik loop graag tussen de 15 en 20 km. In ontspannen tempo en ook tijd voor een terrasje. Mijn wandeltempo is ongeveer 5.7 km/uur.

 3. afke7

  Ik ben een vrouw van 53 jaar en ik wandel heel graag wat langere afstanden.
  Ik heb intens genoten van het Pieterpad, dit pad heb ik vorig jaar in de zomer afgerond. Deze zomer ben ik aan het Trekvogelpad begonnen en gewandeld tot in Landsmeer.
  Ik wandel veel alleen, maar begin dat nu wel saai te vinden.
  Onderweg klets ik veel met mensen die ik tegenkom, maar de verhalen en al het moois onderweg te bewonderen en soms het minder mooie meteen delen met elkaar mis ik wel, dus zoek ik een wandenmaatje.
  Ik woon tussen de Veluwezoom en de prachtige IJssel, in het dorp Rheden. Ik wandel tussen de 5 en 6 km. per uur.
  Mailen kan op: anjavhal@hotmail.com

  Groetjes, Anja

 4. Fred 3Bergen

  Regelmatig struin ik op donderdag of vrijdag tussen de 1 en 3 uur door de bossen op de Utrechtse Heuvelrug.
  Liefst zou ik dat af en toe met een wandelmaatje (m/v) doen.
  Ietsje verder dan omgeving Driebergen-Zeist is ook prima.
  Ik ben 67 en in bezit van auto.

 5. carolinabreda

  Hallo,

  Ik ben een vrouw van 38, (samenwonend, 2 tieners) die graag meer wilt wandelen, varierend van een ommetje in de regio, een stevige dagwandeling in Limburg om maar iets te noemen of een weekendwandeling in het duitsland/frankrijk/belgië.

  "vroeger" ben ik bv een paar keer naar de vogezen geweest met een groep van 4-6, om daar met rugzak en tent te gaan lopen en dat vond ik heerlijk.

  Kortom, ik zoek 1 tot meerdere mensen rond 40 jaar om een leuk groepje mee te vormen om regelmatig (1 x per maand / 6 weken) af te spreken.

 6. Schoenveter2000

  Gezocht enthousiaste wandelaars. De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  Dit weekeinde verblijven we in een huisje in de Moezelstreek en doen daar een aantal prachtige wandelingen en zondag 26 maart lopen we de wandeling ’s Gravelandse Landgoederen van 15 km Wil je meer info stuur dan een berichtje naar schoenveter2000@hotmail.com of kijk op onze facebookpagina

 7. Jean75

  Gezocht een vrouwelijk wandelmaatje of groepje. Ik woon zelf in de stad Groningen.
  Ik ben 41 jaar. Ik hou van wandelen in natuurgebieden of buiten de stad. Ik ben nog opbouwend en mijn streven is rond de 15/ 20 km te gaan wandelen. Op de vrijdag of in het weekend. Tocht om de Noord lijkt mij leuk om mee te lopen of andere tochten.
  In de toekomst een wandelweekend of vakantie in het buitenland lijkt mij ook een mooie droom.
  Ik heb een zorgintensief gezin, daar moet ik wel rekening houden. Des te meer heb ik het wandelen nodig om het vol te houden!

  Wandelen betekent voor mij ook ontspanning en genieten in vorm van onderweg koffie/ thee drinken en gezelligheid!

  Groetjes Jeanine

 8. maaike777

  Welke vrouw wil met mij wandelen. (40-55 jaar)
  Gezellig kletsen ondertussen want alleen is ook zo alleen.
  Eventueel samen met de hond.
  Regio Asten, Nederweert.

  Ik ben zelf een vrouw van 43, liefhebber van dieren.
  Momenteel is mijn conditie door omstandigheden niet zo best en maak ik nog maar kleine wandelingen van 3 km.
  Maar dat hoop ik uit te kunnen gaan bouwen.

  Wie heeft er zin om ook als beginnend wandelaar in de natuur te gaan wandelen.

 9. Jolande55

  Hallo. Ik zag je berichtje en vraag me af of je nog steeds iemand zoekt om mee te gaan wandelen. Ik woon in Rosmalen, dus dicht bij je in de buurt.

  Hallo, ik ben een vrouw van 44 jaar en woonachtig in Noord Brabant. 
  Ook ik houd van wandelen en vind het niet leuk om dit in mijn eentje te doen. Graag zou ik dan ook via deze weg een vrouwelijk wandelmaatje willen vinden om regelmatig 's weekends mee te gaan wandelen in Oss en omgeving. Daarbij denk ik aan een afstand van rond de 10 km. In een normaal tempo, zodat we ook van de natuur kunnen genieten. Ik vind het ook leuk om dan onderweg een terrasje aan te doen. Mocht dit je aanspreken, dan kun je reageren op deze oproep.

  Groetjes,
  Janice1972

 10. woudnimf

  Wie woont er in de omgeving van Wageningen/Arnhem en wil er ook elke maand in een gemiddeld tempo een wandeling van ongeveer 15 km maken en genieten van de rust en de natuur? Ik ben een vrouw van 62 jaar en pas verhuisd naar Heelsum. Daarom zoek ik een wandelmaatje of wandelgroepje in mijn nieuwe omgeving, want alleen wandelen vind ik een beetje saai. Ik wandel het liefst op een woensdag, donderdag of vrijdag.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons