In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Schoenveter2000

  Gezocht enthousiaste wandelaars. De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s. Zondag 4 december wandelen we de Heikantroute in de omgeving van Middelrode en zondag 11 december doen we Utrecht in Kerstsfeer aan (14 km).
  Wil je meer info, stuur een mail naar SCHOENVETER2000@HOTMAIL.COM

 2. JR

  Vrouw, 38 jaar, omgeving Schoonhoven, is op zoek naar een wandelvriendin die het leuk vind om minimaal 2 keer per maand, in het weekend, een stuk te wandelen. In de winter loop ik ongeveer tussen de 15-25 km met halverwege een leuk terrasje. Gewoon relax en gezellig. In de zomer probeer ik op te trainen naar de 40 km i.v.m. de 4daagse.

  Op trainen met mij naar de 40 km hoeft uiteraard niet. Daar is in die periode wel een mouw aan te passen. Je hoeft ook geen getrainde wandelaar te zijn, we kunnen gewoon rustig aan beginnen.

  Ik loop zowel georganiseerd als LAW-paden.

  Contact: wandelmaatjegezocht@gmail.com

 3. Tonie1979

  Lijkt me leuk om iemand te ontmoeten die net zo veel van wandelen houdt als ik. Mijn naam is Tonie, een jonge man van 37 jaar en woonachtig in Etten-Leur. Lijkt me leuk om iets van je te horen.
  Mijn e-mail adres is tonieschnepper@hotmail.com

  Groetjes,

  Tonie

  [quote]Hallo, mijn naam is Gabriele, 39 jaar en woon sinds kort in Roosendaal.
  Omdat ik dus nog niet bekend ben met de regio hier ben ik op zoek naar iemand die mij hier wat leuke wandelroutes voor even tussendoor (2 tot 3 uur wandelen) kan laten zien of mee wil lopen voor de gezelligheid.
  Ik kan best doorstappen (+/- 6km per uur), maar vind een iets langzamere snelheid ook prima. Ik kan vooral in het weekend, maar ook eventueel op de maandag. Fijn om iets van je te horen ;-) Gr. Gabi

  [/quote]

 4. Nancy1964

  Vrouw, 52 jaar uit Etten-Leur is op zoek naar een vrouwelijk Wandelmaatje in Brabant voor wandelingen van ong 10/15 km. Gezelligheid en ontspanning staan voorop, mijn tempo is ong 4,5 km per uur. Ik wandel graag op andere plekken in het land op max 1 uur rijden. Bos- , strandwandelingen en heide genieten mijn voorkeur. 1 of 2 keer per maand in het weekend, heel af en toe zou ik ook doordeweeks kunnen. Mijn e-mailadres is: nancy.velthoven1964@gmail.com

 5. Michiel58

  Michiel, 58, wonende in Den Bosch en een echte wandelliefhebber, zoekt iemand of meerdere mensen voor tochten rondom Den Bosch, Midden-Brabant en in de Meierij. Samen wandelen is gezelliger dan alleen! Ik ben gewend aan afstanden van circa 10 km. Een rustpauze met een drankje is gezellig en geeft weer goede moed. Ik wil starten op punten die bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. In de weekenden heb ik de meeste tijd.

 6. Nop01

  Hallo wandelaars,

  Ik ben een man van 44 en wil graag een paar keer per week wandelen. Best leuk in m'n eentje, maar samen is natuurlijk veel leuker. Ik wandel nu regelmatig routes van 5 tot 10 km in Rotterdam langs de Rotte of rond de Kralingse Plas. Maar ergens anders wandelen is ook prima. Wie wandelt er mee? :-) Fietsen mag ook trouwens!

  Groetjes!

 7. Schoenveter2000

  Gezocht enthousiaste wandelaars. De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s. Zondag 2 oktober wandelen we een prachtige tocht over de heuvelen bij Nijmegen (16 km) en zondag 9 oktober lopen we de Molentocht van 20 km in de omgeving van Kinderdijk Wil je meer info, stuur een mail naar SCHOENVETER2000@HOTMAIL.COM

 8. Nesnaj

  Ik ben op zoek naar een wandelmaatje. Ik wandel als het mogelijk is twee of drie maal per week. Ongeveer 10 km maar vaak wordt dat iets meer. Wat niet wil zeggen dat het wandelmaatje ook met die frequentie moet wandelen. Soms is alleen lopen ook fijn. Vrijheid, blijheid in overleg.

 9. Eline1979

  Naast allerlei sociale activiteiten vind ik het ook heerlijk om te wandelen in de natuur. Daarom ben ik (37 jaar) op zoek naar dames die het leuk vinden om 1-2 keer per maand in het weekend te gaan wandelen. Ik zou het gezellig vinden om een groepje van maximaal 6 personen bij elkaar te krijgen maar 1 op 1 is ook prima.
  Ik loop tussen de 10-20 kilometer, op een ontspannen tempo, hou van zowel een goed gesprek als genieten van de stilte en tussendoor ergens wat drinken. Ik woon in Amsterdam en ben bereid om ongeveer een uur te rijden naar een wandelgebied. Leeftijd is niet belangrijk.
  Mijn mailadres is e_l_79@outlook.com. Ik hoor graag van je!

 10. EllenV

  Hallo Janice
  Ik ben ook een vrouw van 44 jaar en ik woon in Drunen.
  Ik houd ook van wandelen, dus ik wil wel eens gaan wandelen in het weekend.
  Groetjes, Ellen

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons