In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. theodozja

  Hoi daar, ik woon ten noorden van Antwerpen, wandelen doe ik voornamelijk in Nederland ( grensgebied maar ook wat verder van thuis.Ik zoek een leuke wandelaatje om samen een keer in de week of om twee weken of keer in de maand lange tocht maken (+/- 30 km)
  Ik stap gemiddeld 5km/uur , vind prettig om vroeg in de ochtend te beginnen omwille van rust en vooral in het bos ongelooflijk mooi ervaring van ontwakend natuur.
  Ik kan ook uren in stilte van genieten.
  Mijn email is polapska@gmail.com
  Groetjes

 2. Sien

  [quote][quote]Hallo, ben een vrouw, bijna 62 jaar woon in Helmond. Zoek 'n wandelmaatje of clubje voor wandelen. Heb een auto, iets verder weg is geen probleem. 
  Groeten Roo

  [/quote]
  [/quote]
  Groeten van Sien, lijkt me leuk om samen te wandelen

 3. Sien

  [quote]Hallo, ben een vrouw, bijna 62 jaar woon in Helmond. Zoek 'n wandelmaatje of clubje voor wandelen. Heb een auto, iets verder weg is geen probleem. 
  Groeten Roo

  [/quote]

 4. Marian Utrecht

  Hallo
  Ik ben een vrouw van 66 en woon in Hilversum. Ik zoek een wandelmaatje om regelmatig 10 of 20 km te wandelen in deze regio. Voorkeur maandag of donderdag..
  Hartelijke groet
  Marian

 5. YvonneLindeman

  Goedemiddag Allemaal,

  Ik ben Yvonne, 63 jaar, gelukkig getrouwd en woon in de Ooijpolder bij Nijmegen. Mijn doel is om in 2019 de 30 km van de Nijmeegse Vierdaagse mee te lopen, maar niet alleen en misschien wel met jou!

  Door de week loop ik al een paar uurtjes hier in de polder maar ik wil graag de wandeltochten uitbreiden in het weekend om zo goed te kunnen oefenen.

  Ik vind het lekker om te kletsen tijdens het lopen maar kan ook genieten van de omgeving.

  Hopelijk hoor ik snel iets van je!

  Groetjes Yvonne

 6. Danielle72

  Hallo, ik ben een getrouwde vrouw van 44, ik ben een beginnende wandelaar maar loop al flinke afstanden. Ik zou het leuk vinden om af en toe samen te lopen. Een zelf uitgestippelde route of georganiseerde wandeltochten. Ik heb tot nu toe Max. 26,5 km gelopen en loop dan iets minder dan 5km per uur. Ik ben een kletser, maar wandel ook graag in stilte. Mijn kleine hond neem ik ook graag mee. Ik ben woonachtig in Roden.

 7. Schoenveter2000

  De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s.zondag 2 september wandelen we een mooie knooppuntenroute rond Zoetermeer en zondag 9 september (open monumentendag) wandelen we van Houten naar de Domtoren in Utrecht (16 km)
  Wil je meer info stuur dan een berichtje naar schoenveter2000@hotmail.com

 8. Maurits1954

  Hallo mede wandelaars,

  Ik ben Maurits (1954) en wandel bijna dagelijks een uurtje rond of in de buurt van de Toolenburgerplas in Hoofddorp. Ik zoek een maatje om samen met mij mee te lopen.
  Groet Maurits

 9. Hady

  Hallo,

  Ik ben 30 jaar. Ik zoek een wandelmaatje of een wandelgroepje om mee te gaan wandelen om de conditie te verbeteren en omdat samen lopen gewoon een stuk gezelliger is! Het liefst in de omgeving van Dieren/Arnhem.
  Maar ns wandelingen van station naar station vind ik ook geen probleem!
  1 keer in de week of 2 weken en maximaal 16 km.

  Lijkt dit je wat, dan hoor ik graag van je!

  Vriendelijke groet,

  Hady

 10. Elise1987

  Hoi Elise,
  Zie je berichtje op het forum, ook ik zoek iemand om wandelingen mee te maken. Dus het lijkt me om in contact te komen en wie weet kunnen we een wandelafspraak maken.
  Groetjes


  Hoi! Als het goed is kun je op mijn profiel contact met me opnemen, dan hoef ik hier mijn e-mailadres niet openbaar neer te zetten!

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons