In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. JohnWalker

  Wie heeft er zin om met man (58) bijvoorbeeld het Pieterpad te gaan wandelen (in dagen en/of weekenden). Ik zoek iemand die dagwandelafstanden van minimaal 25 km ook prettig vind. Andere LAWs of een grensoveschrijdende route als de E8 ook bespreekbaar.
  Ik hoor graag van je

 2. Caroline73

  Ik ben een leuke spontane meid van begin 40, die graag op regelmatige basis de natuur in mag gaan te Wandelen. Ik wandel zo tussen de 10 en 20 km. Ben aan het opbouwen naar meer.

  Ik kan regelmatig door de weeks wandelen en in het weekend is ook geen probleem. Zomers is in de avond ook een mooie optie. Ik ben 32 uur werkzaam in de zorg, maar heb de luxe dat ik een vast rooster heb, waardoor ik erg flexibel kan zijn, om zo spontaan eens af te kunnen spreken...

  Ken jij iemand tussen de 35 en 45 jaar uit de buurt van Assen/Groningen of ben je zelf geïnteresseerd, stuur mij dan een berichtje en kunnen we eens kijken of we de klik hebben om er samen eens opuit te trekken...

  Ps: graag alleen reacties van vrouwelijke wandelaars rond mijn leeftijd!:-)

 3. Gert1976

  Hallo , Elise... samen wandelen ....
  Lijkt me leuk ben
  Ben Gert 42 en ik heb wel interesse dus stuf gerust mailtje en wie weet wandelen wessmen mijn mailadres is

  feesten@hotmail.com

  Hopelijk tot snel ... lijkt me gezellig

  Groetjes ,

  Gert .

  [quote]Ik ben Elise, 31 jaar en ben op zoek naar een wandelmaatje om samen het drukke leven even achter ons te laten. Ik zou graag eens per week of eens per twee weken erop uit trekken. Ik woon in Amersfoort. Lijkt het je wat, dan hoor ik het graag!  Hoi Elise,
  Zie je berichtje op het forum, ook ik zoek iemand om wandelingen mee te maken. Dus het lijkt me om in contact te komen en wie weet kunnen we een wandelafspraak maken.
  Groetjes [/quote]

 4. Jan- Willem Preuter

  [quote]Hoi hier Jan-Willem,

  Ik zoek een wandelmaatje om bijvoorbeeld het Pieterpad te gaan lopen.
  Zelf ben ik 49 en zoek iemand uit deze leeftijdsgroep. Wil hier ongeveer 1x in de maand tijd aan besteden. Het lijkt me fijn en mooi om hieraan een vriendschap over te houden. Lijkt het je wat laat dan een bericht hier achter of mail janwillempreuter@icloud.com


  Hallo.
  Zie mijn profiel
  Gr. Janny[/quote]

  Je kunt me emailen

 5. Schoenveter2000

  De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s.zondag 11 november wandelen we het Engelrode Klompenpad in de Betuwe (16 km) door de prachtige Betuwe en zondag 18 november lopen we rondom Waspik (18 km)
  Wil je meer info stuur dan een berichtje naar schoenveter2000@hotmail.com

 6. Gert1976

  Hallo ik ben een leuke sociale meid van 44 uit Assen en zoek een vrouwelijk wandelmaatje tussen de 30-45 jaar uit de buurt.. stuur een berichtje bij interesse

  Hallo dan sociale vrouw ik kom uit de buurt en zoek ook wandelmaatje zou je het willen proberen zou zeggen stuur gerust wat terug groetjes Gert .

 7. PaulineH

  Hallo, ik ben een vrouw van 62 jaar uit Ede. Onlangs ben ik gestopt met werken en ben ik begonnen met regelmatig wandelingen maken van 8 tot 12 kilometer met mijn kleine hond. Nu lijkt het me leuk om af en toe is gezellig samen met iemand (v) of met een groepje (m/v) te gaan wandelen. Ik hoop dat je reageert !

 8. theodozja

  Aan Marcel
  Hoi daar, ik heb ook veel interesse om in volgende jaar pieterpad aflopen.
  Woon misschien niet bij de deur maar op zondag kan ik gemakkelijk stukje Nederland in rijden om samen te wandelen. Nu wandel ik zo tussen 20-,30 km .
  Mocht Je geïnteresseerd zijn hoor ik graag, groetjes Anna

 9. Marcellos

  Hallo,
  Mijn naam is Marcel, 49 jaar en ik ben aan het trainen voor het Pieterpad. Mijn uiteindelijke doel is een gedeelte van de Camino de Santiago te lopen. Ik zoek een wandelmaatje om de huidige trainingen mee te lopen, Ik loop nu rond de 20/25 km per dag en in de omgeving van Rotterdam/Dordrecht/Gorinchem. Het lijkt me leuk om andere wandelgebieden te ontdekken en regelmatig samen met iemand te wandelen, lijkt jou dat ook wat? Stuur me gerust een berichtje dan plannen we een wandelafspraak.
  Groeten,
  Marcel

 10. theodozja

  Hoi daar, ik woon ten noorden van Antwerpen, wandelen doe ik voornamelijk in Nederland ( grensgebied maar ook wat verder van thuis.Ik zoek een leuke wandelaatje om samen een keer in de week of om twee weken of keer in de maand lange tocht maken (+/- 30 km)
  Ik stap gemiddeld 5km/uur , vind prettig om vroeg in de ochtend te beginnen omwille van rust en vooral in het bos ongelooflijk mooi ervaring van ontwakend natuur.
  Ik kan ook uren in stilte van genieten.
  Mijn email is polapska@gmail.com
  Groetjes

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons