In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Schoenveter2000

  De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s.zondag 11 november wandelen we het Engelrode Klompenpad in de Betuwe (16 km) door de prachtige Betuwe en zondag 18 november lopen we rondom Waspik (18 km)
  Wil je meer info stuur dan een berichtje naar schoenveter2000@hotmail.com

 2. Gert1976

  Hallo ik ben een leuke sociale meid van 44 uit Assen en zoek een vrouwelijk wandelmaatje tussen de 30-45 jaar uit de buurt.. stuur een berichtje bij interesse

  Hallo dan sociale vrouw ik kom uit de buurt en zoek ook wandelmaatje zou je het willen proberen zou zeggen stuur gerust wat terug groetjes Gert .

 3. PaulineH

  Hallo, ik ben een vrouw van 62 jaar uit Ede. Onlangs ben ik gestopt met werken en ben ik begonnen met regelmatig wandelingen maken van 8 tot 12 kilometer met mijn kleine hond. Nu lijkt het me leuk om af en toe is gezellig samen met iemand (v) of met een groepje (m/v) te gaan wandelen. Ik hoop dat je reageert !

 4. theodozja

  Aan Marcel
  Hoi daar, ik heb ook veel interesse om in volgende jaar pieterpad aflopen.
  Woon misschien niet bij de deur maar op zondag kan ik gemakkelijk stukje Nederland in rijden om samen te wandelen. Nu wandel ik zo tussen 20-,30 km .
  Mocht Je geïnteresseerd zijn hoor ik graag, groetjes Anna

 5. Marcellos

  Hallo,
  Mijn naam is Marcel, 49 jaar en ik ben aan het trainen voor het Pieterpad. Mijn uiteindelijke doel is een gedeelte van de Camino de Santiago te lopen. Ik zoek een wandelmaatje om de huidige trainingen mee te lopen, Ik loop nu rond de 20/25 km per dag en in de omgeving van Rotterdam/Dordrecht/Gorinchem. Het lijkt me leuk om andere wandelgebieden te ontdekken en regelmatig samen met iemand te wandelen, lijkt jou dat ook wat? Stuur me gerust een berichtje dan plannen we een wandelafspraak.
  Groeten,
  Marcel

 6. theodozja

  Hoi daar, ik woon ten noorden van Antwerpen, wandelen doe ik voornamelijk in Nederland ( grensgebied maar ook wat verder van thuis.Ik zoek een leuke wandelaatje om samen een keer in de week of om twee weken of keer in de maand lange tocht maken (+/- 30 km)
  Ik stap gemiddeld 5km/uur , vind prettig om vroeg in de ochtend te beginnen omwille van rust en vooral in het bos ongelooflijk mooi ervaring van ontwakend natuur.
  Ik kan ook uren in stilte van genieten.
  Mijn email is polapska@gmail.com
  Groetjes

 7. Sien

  [quote][quote]Hallo, ben een vrouw, bijna 62 jaar woon in Helmond. Zoek 'n wandelmaatje of clubje voor wandelen. Heb een auto, iets verder weg is geen probleem. 
  Groeten Roo

  [/quote]
  [/quote]
  Groeten van Sien, lijkt me leuk om samen te wandelen

 8. Sien

  [quote]Hallo, ben een vrouw, bijna 62 jaar woon in Helmond. Zoek 'n wandelmaatje of clubje voor wandelen. Heb een auto, iets verder weg is geen probleem. 
  Groeten Roo

  [/quote]

 9. Marian Utrecht

  Hallo
  Ik ben een vrouw van 66 en woon in Hilversum. Ik zoek een wandelmaatje om regelmatig 10 of 20 km te wandelen in deze regio. Voorkeur maandag of donderdag..
  Hartelijke groet
  Marian

 10. YvonneLindeman

  Goedemiddag Allemaal,

  Ik ben Yvonne, 63 jaar, gelukkig getrouwd en woon in de Ooijpolder bij Nijmegen. Mijn doel is om in 2019 de 30 km van de Nijmeegse Vierdaagse mee te lopen, maar niet alleen en misschien wel met jou!

  Door de week loop ik al een paar uurtjes hier in de polder maar ik wil graag de wandeltochten uitbreiden in het weekend om zo goed te kunnen oefenen.

  Ik vind het lekker om te kletsen tijdens het lopen maar kan ook genieten van de omgeving.

  Hopelijk hoor ik snel iets van je!

  Groetjes Yvonne

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons