In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Saskia66

  Hallo, ik ben Saskia, 51 jaar en ik woon in Den Bosch. Ik zoek vrouwelijk wandelmaatje uit deze regio om af en toe een wandeling te maken tussen de 10 en 15 km. Ik vind gezelligheid belangrijk en vind het prettig om op een ontspannen manier te genieten van de wandeling, Ongeveer tussen de 45 en 60 jaar. Heb je interesse hoor ik graag van je.

 2. Joseph7

  Ik ben fitte zeventiger (m). Woon in Midden-Limburg. Wandel elk weekend tochten van 25-30 km. in Limburg of Noord-Brabant. Elk jaar 4daagse Nijmegen (behalve dit jaar, want wandelreis in Oostenrijk). Vaak ook wandelreizen (Duitsland, Oostenrijk). Zoek wandelmaatje (v)


  Groet, Joseph7

 3. Jelle.89

  Ik ben Jelle, woon in Amsterdam, ben momenteel 28 jaar, ben opzoek naar een leuke wandel partner (vrouw) tussen de 22 en 27 jaar die met mij wil gaan trainen om het Pieterpad van Pieterburen tot st pietersnerg bij Maastricht te lopen, met overnachtingen, dat ben ik al aan het uitzoeken om alles op een rijtje te zetten van de prijslijsten om geld voor vrij te maken om te kunnen overnachten voor de overnachting adressen, komt in een apart potje, speciaal voor dat avontuur, help je mee met sparen? zodat we samen wat kunnen beleven? Owja, er is een vraag van mij bij gekomen. zou je met mij 1 op 1 vakanties willen met mij, ik heb namelijk een beperking, zou wel fijn zijn als je dat mogelijk zou zijn, want ik heb wel een vast persoon nodig om dit te kunnen organiseren en mij kan ondersteunen in dien mogelijk. Groetjes Jelle

 4. Trienke

  Ik ben een vrouw van 55 jaar en woon in Schagen.
  Zoek een wandelmaatje(v), om leuke wandelingen in de kop van Noord-Holland te gaan maken.
  Ik wil na een aantal jaren het wandelen weer oppakken en het lijkt me gezellig om dit samen met iemand te gaan doen.

  Ga je mee? Stuur dan een berichtje.

 5. summit69

  Hoi, ik ben een sportieve wandelaar en zoek iemand om 20-25 km mee te wandelen op regelmatige basis in het weekend. Tempo tegen de 6 km per uur. Bij voorkeur iemand met een uitstekende conditie die van doorwandelen houdt. Omgeving Elburg.

 6. chorizo

  Ik ben een man van 67 jaar en sinds enige tijd gepensioneerd. Ik heb erg brede interesses, maar ik heb altijd erg gehouden van wandelen, maar de laatste tijd heb ik dit weinig gedaan. Graag zou ik dit weer willen oppakken en het lijkt mij leuk om dit samen met iemand te doen. Ik moet mijn conditie weer langzaam op peil gaan brengen, dus niet te veel kilometers om mee te beginnen. Ik ben woonachtig in Amersfoort en het liefst wandel ik ook in deze omgeving. 

  Spreek dit jou ook aan, stuur mij dan even een berichtje.

 7. Ernest Nico

  Hoi, ik zoek een wandelgenoot voor afstanden tussen 10 en 20 km..
  Het liefst in regio Overijssel, Gelderland of Drenthe/Zuidoost Friesland.
  Leeftijd liefst ongeveer tussen 25 en 50 jaar.

 8. JohnWalker

  Wie heeft er zin om met man (57) het Pieterpad te gaan wandelen in dagwandelingen en weekenden. Ik zoek iemand die dagwandelafstanden van 25 km of wat meer ook prettig vind. Andere LAWs of streekpaden ook bespreekbaar.
  Ik hoor graag van je

 9. Ellen Hokke

  Hoi, ik ben Ellen, 65 jaar en ik zoek een niet rokend wandelmaatje voor routes van 10-15 km. Ik woon in Capelle aan de Ijssel.

 10. Caroline73

  Hallo ik ben een leuke sociale meid van 44 uit Assen en zoek een vrouwelijk wandelmaatje tussen de 30-45 jaar uit de buurt.. stuur een berichtje bij interesse

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons