In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Trienke

  Ik ben een vrouw van 55 jaar en woon in Schagen.
  Zoek een wandelmaatje(v), om leuke wandelingen in de kop van Noord-Holland te gaan maken.
  Ik wil na een aantal jaren het wandelen weer oppakken en het lijkt me gezellig om dit samen met iemand te gaan doen.

  Ga je mee? Stuur dan een berichtje.

 2. summit69

  Hoi, ik ben een sportieve wandelaar en zoek iemand om 20-25 km mee te wandelen op regelmatige basis in het weekend. Tempo tegen de 6 km per uur. Bij voorkeur iemand met een uitstekende conditie die van doorwandelen houdt. Omgeving Elburg.

 3. chorizo

  Ik ben een man van 67 jaar en sinds enige tijd gepensioneerd. Ik heb erg brede interesses, maar ik heb altijd erg gehouden van wandelen, maar de laatste tijd heb ik dit weinig gedaan. Graag zou ik dit weer willen oppakken en het lijkt mij leuk om dit samen met iemand te doen. Ik moet mijn conditie weer langzaam op peil gaan brengen, dus niet te veel kilometers om mee te beginnen. Ik ben woonachtig in Amersfoort en het liefst wandel ik ook in deze omgeving. 

  Spreek dit jou ook aan, stuur mij dan even een berichtje.

 4. Ernest Nico

  Hoi, ik zoek een wandelgenoot voor afstanden tussen 10 en 20 km..
  Het liefst in regio Overijssel, Gelderland of Drenthe/Zuidoost Friesland.
  Leeftijd liefst ongeveer tussen 25 en 50 jaar.

 5. JohnWalker

  Wie heeft er zin om met man (57) het Pieterpad te gaan wandelen in dagwandelingen en weekenden. Ik zoek iemand die dagwandelafstanden van 25 km of wat meer ook prettig vind. Andere LAWs of streekpaden ook bespreekbaar.
  Ik hoor graag van je

 6. Ellen Hokke

  Hoi, ik ben Ellen, 65 jaar en ik zoek een niet rokend wandelmaatje voor routes van 10-15 km. Ik woon in Capelle aan de Ijssel.

 7. Caroline73

  Hallo ik ben een leuke sociale meid van 44 uit Assen en zoek een vrouwelijk wandelmaatje tussen de 30-45 jaar uit de buurt.. stuur een berichtje bij interesse

 8. Schoenveter2000

  De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s.zondag 11 maart lopen we van NS station Rosmalen naar Den Bosch (19 km) en zondag 18 maart wandelen we door de prachtige Loonse en Drunense Duinen.
  Wil je meer info stuur dan een berichtje naar schoenveter2000@hotmail.com

 9. RoyP

  Hoi

  Ik woon in Grave.

  Ik ga eind maart beginnen met trainen voor de 7de keer voor de 4daagse van Nijmegen. Ik begin met 25km. Meestal loop ik alleen maar soms vind ik het leuk om met iemand anders te lopen. Ik werk overdag dus het kan alleen in de weekenden

  Laat even iets weten

  Groet, Reinier

 10. RoyP

  Er ging iets fout in mijn bericht. Sorry

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons