In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Lavendel68

  Hallo,

  Graag zou ik hier op deze site een wandelmaatje willen ontmoeten die een keer in de week of weekend kan ook wil gaan wandelen.Gewoon voor de gezelligheid.Ik woon zelf in het buitengebied en wandel graag in de natuur.Ik ben een vrouw van 49 jaar en woon in Nederweert.Ik zoek dan ook in deze regio een wandelmaatje.

 2. Schoenveter2000

  Begin 2018 goed en ga gezellig met ons wandelen.
  De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s.zondag 7 januari lopen we een mooie natuurwandeling bij Amersfoort ( 15 km) en zondag 14 januari gaan we op zoek naar de bril van Alva in Brielle (18 km).
  Wil je meer info stuur dan een berichtje naar schoenveter2000@hotmail.com

 3. Sylvi74

  Hallo,

  Ik zoek iemand regio Nijmegen ( woon zelf in Cuijk) om te trainen voor de vierdaagse. Ik ben 43 jaar en wil de tocht voor het eerst gaan lopen. Maar zou het gezellig vinden om samen te lopen. Wie heeft er interesse. Hoor het graag.

 4. RvdWe

  Hallo, ben een vrouw, bijna 62 jaar woon in Helmond. Zoek 'n wandelmaatje of clubje voor wandelen. Heb een auto, iets verder weg is geen probleem.
  Groeten Roos

 5. RvdWe

  Hallo, ben een vrouw, bijna 62 jaar woon in Helmond. Zoek 'n wandelmaatje of clubje voor wandelen. Heb een auto, iets verder weg is geen probleem. 
  Groeten Roo

 6. diederik70

  Hallo, ik, man (ir.) 48 jaar uit Den Haag, zou het leuk vinden om met een vrouw tot 50 jaar jong, die ook op zoek is naar een wandelmaatje af en toe wat te wandelen en als het klikt evt. een meerdaagse tocht (LAW) te maken of in de bergen een huttentocht. Fietsen vind ik ook leuk. Genieten is het belangrijkste en afstanden maakt niet uit. Het zelf al meerder LAW gewandeld en de nodige huttentochten gemaakt. Naast mijn deur kun prachtig in Meijendel en het strand wandelen.

 7. Schoenveter2000

  Gezocht enthousiaste wandelaars. De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s.zondag 10 december lopen we een mooie natuurwandeling bij Esbeek (NB, 15 km) en zondag 17 december organiseren we de jaarlijkse kerstwandeling met afsluitend diner voor onze leden
  Wil je meer info stuur dan een berichtje naar schoenveter2000@hotmail.com

 8. Caroline_L

  Op kort termijn zoek ik een vrouwelijk wandelmaatje in Zuid-Limburg. Ik woon helemaal in het zuiden tegen de Duitse grens aan Ik ben 32 jaar en tijdelijk niet werkend en ik zoek iemand die onder schooltijden zin heeft om wandelingen zo tussen de 10 en 15 km te maken. Lekker samen wat frisse lucht inademen nu het wat frisser wordt. Thee in het café of in de thermos kan allebei. Laat maar wat weten

 9. lavendel41

  ik 42 jarige vrouw zoek een vrouwelijke wandelmaatje . graag wil ik het opbouwen .bv om te beginnen met een km of 5 .. het liefst overdag en in de omgevingen van Rijssen. dat een prachtige natuur heeft.

 10. Lindanatuur

  Ook ik heb hele slechte ervaringen met die site Sportpartner. Ook ik werd zodra ik mijn mailadres prijs had gegeven bestookt met ladingen spam. Wees gewaarschuwd. Pure oplichters!
  Groeten Linda

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons