In de regio

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Mieke S

  Hallo 
  ik zoek een wandelmaatje in de omgeving van Veghel
  Ben een vrouw van 53
  Zou het gezellig vinden om dat regelmatig in het weekend te gaan doen


  Dag Jolanda,

  Ik ben een wandelaarster uit de omgeving van Veghel en zou het leuk vinden om samen een keer een wandeling te maken. wie weet klikt het en kunnen we samen veel wandelplezier hebben. Ik ben wel 65 jaar maar jong van geest. Groetjes,
  Mieke S

 2. Gabrielle48

  Ik ben Ellen, 69 jaar. Heb sinds het overlijden van mijn man het wandelen weer opgepakt. Maar alleen ... is erg alleen.
  Daarom zoek ik een vrolijk, spontaan, actief wandelmaatje (M) van ongeveer mijn eigen leeftijd om in eerste instantie de Veluwe/ Rijk van Nijmegen/Ooijpolder/Limburg verder struinend te ontdekken en tevens te oefenen voor de langere afstanden ... ook meerdaagse binnen- en buitenlandse wandelingen in de toekomst.
  Wandelen moet leuk blijven ... ik race dus niet, kijk naar de natuur, maak foto's ... tijd voor een terrasje!

 3. Yda

  ik zou graag een wandelmaatje(m) vinden in de buurt van Veendam.Ik ben 59 jaar en ik mag graag wandelen en fietsen in de natuur.

 4. Ann-Mary

  Hallo,

  Welke niet rokende vrouw zou samen met mij willen wandelen (rond de 10 km) in Leeuwarden en omgeving? Liefst op een doordeweekse ochtend met uitzondering van de dinsdag- en vrijdagochtend.

  groet,
  Annemarieke Koster

 5. Maria Sanabria

  Ik wil graag kleine afstanden kunnen met iemand wandelen in de natuur, liever en vrouw. Ik ben 55 en woont in Vught. Ik vindt leuk om soms te gaan ommetjes gaan wandelen vlakbij Vught, b.v. Ijzeerman, Route Escchestroom, Geelders, etc. niet zo lang tussen 5 max 10 km.

  groetjes

  Maria

 6. Schoenveter2000

  Gezocht enthousiaste wandelaars. De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Elke week organiseren we de mooiste wandeltochten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je).
  A.s.zondag 10 september lopen we een mooie wandeling bij Fort Roovere (Bergen op Zoom) van 18 km, zaterdag 16 september gaan we wadlopen en zondag 17 september lopen we een prachtige route bij het Delftse Hout (15 km)
  Wil je meer info stuur dan een berichtje naar schoenveter2000@hotmail.com

 7. Maggie65

  Hallo, ik wandel elke week 20-25 km. Ik woon in de omgeving van Sneek. Ik ben een vrouw van 52 jaar. Ik wil voor een wandeling wel een uur ( uur en 15 min) rijden. Wandelmaatjes zijn altijd welkom.
  Ook heb ik interesse in meerdaagse wandelingen. Deel je deze passie, Dan hoor ik graag van je.
  Je kan mailen naar foetske65@outlook.com.

 8. Els67

  Ik ben een slechtziende vrouw van 49 jaar, ik wandelgraag, rond de 15 km en zou ooit wel de vierdaagse willen lopen. Ik heb een maatje nodig die me kan zeggen hoe mijn omgeving er uit ziet en of er obstakels zijn. Ik zou graag in de buurt van Nijmegen/Arnhem willen wandelen. Ik. Vind het ook gezellig om wat te kletsen maar ik wil ook graag mijn wandelconditie opbouwen.
  Groetjes en hopelijk tot ziens, Els

 9. kiekiek

  Ik ben een 55 jarige man die in het verleden veel heeft gewandeld, maar wil dit graag weer gaan oppakken. Ik woon zelf in de buurt van Tiel en zoek een vrouwelijk wandelmaatje (heb gewoon niks met mannen) in het midden van het land om regelmatig erop uit te trekken om te genieten van het wandelen en van de natuur, het liefst dus onverhard en afstanden van 10 tot 25 km. Ik heb een GPS dus lekker struinen zonder te verdwalen is een mogelijkheid.

 10. JeroenAmsterdam

  Hi Esketi,

  Wat jammer dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met ons platform. Dat kan nooit onze bedoeling zijn geweest. We helpen dagelijks mensen met het vinden van een wandel - en / of sportmaatje en ook nog eens heel succesvol. Dus het is heel jammer om te lezen dat jij een andere ervaring hebt gehad.

  Voor iedereen die hier een oproep doet en dus op zoek is naar een wandelmaatje is de verwijzing naar sportpartner eigenlijk alleen maar heel behulpzaam. Geen reclame of spam, maar puur het helpen van mensen. Er zijn heel veel leden in Nederland die op zoek zijn naar een wandelmaatje en veel daarvan zitten op Sportpartner.

  Hopelijk kunnen we je ooit nog van gedachte laten veranderen Esketi.

  Trap daar niet in Lieke. Triest dat er voor die sneue site nu ook al reclame gemaakt wordt via dit medium. Ik heb me ooit ingeschreven, maar er zijn geen tientallen nieuwe leden. In plaats daarvan wordt je bestookt met spam mailtjes. Het heeft me nog veel moeite gekost om dat te stoppen. Dus please hou op met die onzin!

  [quote][quote]Hallo!

  Ik (bijna 27 jaar) zoek een wandelmaatje (vrouw 25-35 jaar ongeveer) die het leuk vind om geregeld samen een stuk te wandelen. . Het is mijn bedoeling om dit jaar mee te lopen met de Sallandse 4 daagse, dus ik wil dan graag 20 km kunnen lopen. Wie weet kunnen we deze dan ook samen lopen! Zelf woon ik in Raalte


  Hi Lieke,

  Heb je al eens gekeken op https://www.sportpartner.nl/wandelmaatje? Er komen dagelijks tientallen nieuwe wandelaars bij die op zoek zijn naar een maatje.
  [/quote]
  [/quote]

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons