Doe mee met een foto van je mooiste uitzicht

5 december 2016

fotowedstrijd wandel en fietsbeursDoe mee met de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs. Het thema is dit keer “Uitzichten”. De organisatie verwacht een record aan inzendingen.

De scherpe, met sneeuw bedekte toppen van de Rockies, een mistige morgen in het Limburgse heuvellandschap of het eindeloze niets van een barre woestijn. Je hebt tijdens je fiets- of wandeltochten ongetwijfeld wel eens een fantastisch uitzicht vastgelegd. Stuur je foto in en ding mee naar de hoofdprijs: een negendaagse wandelvakantie op het Griekse eiland Kythira voor 1 persoon ter waarde is 450 euro, beschikbaar gesteld door Pyrgos House (exclusief de reis naar Kythira).

Tijdens de Fiets en Wandelbeurs zijn de 15 genomineerde inzendingen te bewonderen aan een meterslange Zoom.nl-fotowand. Bezoekers van de beurs kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete foto en bepalen zo de eindwinnaars. De Fiets en Wandelbeurs is op 11 en 12 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wil je meedoen? Via Zoom.nl, de community voor fotografen, kun je je favoriete Uitzichten uploaden. Inzenden kan tot en met 18 januari 2017.

Steun ons