Wandelnet-voordeel voor donateurs

Met uw donateurschap zorgt u ervoor dat de kwaliteit, toegankelijkheid en veelzijdigheid van wandelroutes in Nederland behouden blijven. Maar donateur zijn heeft nog meer voordelen! Op deze pagina houden wij op u op de hoogte van onze acties en kortingen voor donateurs. 

Arrangement wandelroute Brabantse Wal

Het gebied de Brabantse Wal biedt u ook in de lente vele mogelijkheden. Wandelnet heeft in dit gebied ruim 170 km aan routes uitgezet, waaronder het Streekpad de Brabantse Wal. Met Stayokay Bergen op Zoom hebben we voor donateurs een 3-daags arrangement samengesteld, vanaf € 63,- p.p. Klik hier voor het hele arrangement.

Eerste digitale Streekpad van Nederland

Het digitale Steekpad Lochem is een samenwerking van Wandelnet, Gemeente Lochem en AbelLife. De wandelapp Streekpad Lochem kost normaal € 7,99. Als donateur of fan van Wandelnet betaalt u nu slechts € 4,-. Ga hiervoor naar de webshop van Wandelnet en bestel het voucher met korting, waarmee u de app in de iTunes of Google Play Store kunt downloaden. De actie is geldig tot en met 31 juli 2017.

Korting gids Streekpad Waddenwandelen

Als donateur en fan van Wandelnet betaalt u nu slechts € 12,90 inclusief verzendkosten. Een korting van totaal € 6,95! Beleef het Waddengebied en geniet met volle teugen van dit prachtig stukje Nederland. Profiteer nu en bestel de gids in de webwinkel en vul de actiecode SP4 in. De actie is geldig t/m 31 juli 2017.

Gratis vrijkaarten Nationaal Glasmuseum

Samen met Nationaal Glasmuseum Leerdam stelt Wandelnet 5 maal 2 gratis combikaarten (t.w.v.a  € 12,00) beschikbaar voor haar donateurs en fans. Geniet van alle topstukken in het museum en breng een bezoek aan de glasblazerij. Natuurlijk kunt u uw bezoek aan Leerdam prima combineren met een stevige wandeling op het Grote Rivierenpad. Maak kans en stuur een mailtje naar info@wandnet.nl.

Steun ons