Driehuis startpunt wandelnetwerk Noord-Holland

30 november 2015

startpunt Driehuis Noord-Holland wandelnetwerkDriehuis, tussen Velsen en IJmuiden, is het nieuwste startpunt in het wandelnetwerk Midden-Kennemerland. Afgelopen donderdag onthulde wethouder Baerveldt van de gemeenten Velsen er het informatiebord.

Het wandelnetwerk Midden-Kennemerland biedt je 200 km aan wandelmogelijkheden. Met de routeplanner en de keuzepunten van het netwerk kun je eenvoudig je eigen wandelroute uitstippelen, zo ver en zo lang als je maar wilt. Maar je kunt ook op een van de startpunten kiezen voor een kant en klare, gemarkeerde rondwandeling over het netwerk.

Het station van Driehuis in de gemeente Velsen is als startpunt toegevoegd aan het wandelnetwerk Midden-Kennemerland. Vanaf dit startpunt kun je rondwandelingen maken naar de 18de eeuwse buitenplaats Beeckestijn en naar het gedenkpark en vogelreservaat Westerveld. Er wordt nog gewerkt aan de markeringen van de rondwandelingen. Neem nu dus op je rondwandeling het kaartje mee of gebruik de app.

Het wandelnetwerk Midden-Kennemerland is onderdeel van het Wandelnetwerk Noord-Holland. Voor alle informatie over het netwerk ga je naar wandelnetwerknoordholland.

 

Foto:wethouder Baerveldt opent het startpunt Driehuis.

Steun ons