Een nieuw gezicht bij Wandelnet.

12 april 2016

merit wandelnetHet is druk op het kantoor van Wandelnet in Amersfoort. De werkzaamheden op het gebied van de belangenbehartiging nemen toe. Gelukkig is er nu tijdelijke een extra werkkracht: Merit Snoeijer. Tijd om even kennis te maken.

Vertel eens, wie is Merit en wat is je taak bij Wandelnet?

Ik ben een enthousiaste landschapskundige. Na mijn onderzoeksmaster landschapsgeschiedenis ben ik aan de slag gegaan bij Jonge Honden. Nu ga ik vanuit Jonge Honden twee dagen per week aan het werk bij Wandelnet met het dossier barrièrewerking.

Jonge Honden…wat is dat?

Dat is een projectenbureau uit Utrecht waar dertig pas afgestudeerde academici zich vier dagen per week inzetten op verschillende, maatschappelijke projecten. Daarnaast besteed iedereen één dag per week aan het samen runnen van het bedrijf. Ik heb er al veel verschillende projecten gedaan op het gebied van verduurzaming en energietransitie, het verbinden van gezondheid en zorg met natuur en gebiedsontwikkeling.

En neem je ook wat wandelervaring mee?

Ik ben van kinds af aan al een groot fan van wandelen. Ik heb goede herinneringen aan wandel-zomervakanties in de bergen. En al wandelend kan ik enorm genieten van het prachtige Nederlandse landschap. Niet voor niets koos ik een studie waarbij ik me kon verdiepen in het landschap. Het leuke is dat het nu bij Wandelnet allemaal samen komt.

 

Foto:Merit (links) met wandelgezelschap in de Alpen

Steun ons