Fiets en Wandelbeurs 2014

28 maart 2013

Fiets en WandelbeursDe Fiets en Wandelbeurs is dit jaar nog maar net achter de rug en nu al is bekend gemaakt dat Zwitserland het themaland zal zijn voor de editie van 2014.

Op wandelgebied is Zwitserland al heel lang een topbestemming: het land heeft ruim 60.000 kilometer aan bewegwijzerde wandelwegen. Uit dit enorme arsenaal zijn de 9.000 mooiste wandelkilometers geselecteerd voor SwitzerlandMobility, het routenetwerk voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, kanoërs en skaters. Van pittige meerdaagse tochten langs gletsjers en de toppen van bergreuzen tot meer comfortabele dagwandelingen langs meren en rivieren.

Op de Fiets en Wandelbeurs 2014 komen de vele wandel- en fietsmogelijkheden in Zwitserland aan bod in een groot themalandpaviljoen. Ook is er een informatiemarkt over wandelen en fietsen in Zwitserland, een terras met Zwitserse specialiteiten en veel aandacht voor het themaland in het lezingprogramma.

De Fiets en Wandelbeurs 2014 vindt op 1 en 2 maart plaats in de Amsterdam RAI. Uiteraard zal Wandelnet hier weer aanwezig zijn.

Steun ons