Fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs

16 juni 2016

fiets en wandelbeursKijk uit! Want "Uitzichten" is het thema van de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs. Er zijn weer fraaie prijzen te winnen voor wie de mooiste panorama's vastlegt.

thema uitzichten

Buitenaards mooie bergmassieven op een koude ochtend, het Grote Niets van de woestijn of het silhouet van een Italiaans dorpje tegen een helblauwe lucht. Tijdens een fiets- of wandeltrip krijg je tal van prachtige uitzichten in het vizier. Houd de camera altijd binnen handbereik en… wees creatief. Bepaal zelf hoe je het thema invult.

nominaties

Het uploaden van foto's kan vanaf begin december via Zoom.nl. Vervolgens nomineert een jury vijftien inzendingen, die op 11 en 12 februari 2017 tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht te bewonderen zijn. Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete "uitzichten" en bepalen zo de eindwinnaars.

fiets en wandelbeurs

De Fiets en Wandelbeurzen zijn de grootste indoor events in Europa voor fietsers en wandelaars met in totaal circa 40.000 bezoekers. In 2017 zijn er edities in Jaarbeurs Utrecht (11-12 februari) en Flanders Expo in Gent (18-19 februari).

 

Foto: adembenemend uitzicht in Ethiopië (Debbie Gosselink)

Steun ons