Fotowedstrijd: Kleur tijdens het wandelen

Fotowedstrijd: Kleur tijdens het wandelen

Uitslag fotowedstrijd Vrijwilligersnieuwsbrief 2017-1
'Wandelen langs of over water' was de opdracht voor de fotowedstrijd uit de vorige Vrijwilligersnieuwsbrief. Uit de inzendingen is de foto van Jaap Bosman gekozen als winnaar. Hij maakte de foto langs het Dijkgat in de Wieringermeerpolder langs het Zuiderzeepad. De foto brengt het onderwerp uitstekend in beeld: een mooie combinatie van markering, wandeling en water. Jaap mag als prijs bij Wandelnet een wandelgids uitzoeken.

 Winnaar foto prijsvraag 2017-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe fotowedstrijd: Kleur tijdens het wandelen.
Ook in deze nieuwsbrief is er weer een fotowedstrijd. De opdracht is deze keer: 'Kleur tijdens het wandelen'. Grijp je kans en ga op pad met je camera!

Stuur je beste foto op naar foto@wandelnet.nl. Je mag zo vaak insturen als je wilt en de jury, bestaande uit de redactie van de Vrijwilligersnieuwsbrief, zal uit de inzendingen een winnaar kiezen. De winnaar mag bij Wandelnet een wandelgids uitkiezen. Deze fotowedstrijd is een vaste, terugkerende rubriek en heeft telkens een aan wandelen gerelateerde opdracht. De winnende foto zie je in de volgende Vrijwilligersnieuwsbrief. 

 

Steun ons