Fotozoektocht Vlaanderen

23 oktober 2015

wandelnetwerk vlaanderenDe 'Wandelknooppunt fotozoektocht' in Vlaanderen gaat in januari weer van start. Wandel in de loop van het jaar de vijf routes en ontdek zo vijf verschillende Vlaamse provincies!

In 2016 kun je op pad met de tweede editie van de 'Wandelknooppunt fotozoektocht' in Vlaanderen. Gedurende het hele jaar zijn er vijf periodes van acht weken, in elke periode is er een wandeling in een andere provincie in Vlaanderen. Voorafgaande aan een periode ontvang je de wandelroute van ongeveer 12 km en de foto’s van de objecten die onderweg moeten worden gezocht. Je kiest in die periode van acht weken zelf wanneer je wilt gaan wandelen. Na afloop geef je, voor de volgende periode van acht weken van start gaat, je antwoorden door aan de organisatie.

Elke zoektocht maakt gebruik van een wandelknooppuntennetwerk. Een zoektocht vindt dus steeds plaats op één van de Vlaamse wandelnetwerken. Bij elke zoektocht is het mogelijk een extra lus van 3 tot 4 km te maken om zo de route te verlengen tot 15 of 16 km. Wandelen zonder mee te doen aan de wedstrijd kan natuurlijk ook.

Alle informatie, mogelijkheid tot inschrijven en het wedstrijdreglement vind je op fotozoektocht.wandelknooppunt.

Steun ons