Friese Woudenpad LAW 1-1

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen36
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Friese Woudenpad LAW 1-1

Lauwersoog - Steenwijk
36reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. hasselk

  Gelopen van Steenwijk naar Wilhelminaoord. Schitterend! De markering was zeer duidelijk van Steenwijk tot aan Eese, maar van Eese naar Wilhelminaoord was het spoorzoeken. Gelukkig had ik een boekje bij me, en Google Maps, maar ik zag nauwelijks markeringen, en mijn metgezel ook niet. Zeer, zeer onduidelijk. Jammer, want dat maakt lopen een beetje stressvol.

 2. Team Wandelnet

  Beste Linda,

  Bedankt voor de melding. Ik zal het doorgeven aan de padcoordinator.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  Op de overnachtingslijst staat ten onrechte nog de camping op B3 vermeld van fam Tuinstra, deze is opgeheven. 

 3. Wandelnet

  Eergisteren liepen wij de Groe Wissel Wolvega,Linde en Lendevallei. Bij de Linde zagen wij rood-witte markleringen. Van welk pad zijn die?

  Dat moet het Friese Woudenpad geweest zijn:
  http://wandelnet.nl/friese-woudenpad-law-1-1-0

  Groeten,
  team Wandelnet

 4. kajeel

  Eergisteren liepen wij de Groe Wissel Wolvega,Linde en Lendevallei. Bij de Linde zagen wij rood-witte markleringen. Van welk pad zijn die?

 5. Dragonfly

  Gister van Lauwersoog naar Dokkum gewandeld. Volgens de routekaart die hier op de site wordt weergegeven, is het stuk tussen Ee en Dokkum (ter hoogte van het busstation) ongeveer 13 km. Het was duidelijk korter. Volgens maps.google is het maar ongeveer 8,5 km... Wel een groot verschil! Moet ik nu concluderen dat het resterende stuk tot Broeksterwoude nog 12 km is? Of klopt de hele afstand niet?

 6. Lindahagendijk

  Op de overnachtingslijst staat ten onrechte nog de camping op B3 vermeld van fam Tuinstra, deze is opgeheven.

 7. Schoonhoven

  Aan de Heidbuurtweg bij Eastermar (kaart 13, blz. 48) is een minicamping annex theeschenkerij "De Welp". Direct aan de route, Ontbijtservice mogelijk.

 8. lekkerbierke

  Gister 4 juni Het Friesewoudenpad uitgelopen.Prachtige route in zijn geheel.
  Complimenten aan de routebeheerders, alleen het laatste stuk vanaf Boijl naar Steenwijk laat hier en daar soms eventjes te wensen over.Net als het openbaar vervoer vanaf deze regio`s rijden vaak in de weekenden niet.
  Maar ook de koffietentjes zijn minder aanwezig op deze route in zijn geheel. Dit alles geeft niet weg dat het Friesewoudenpad echt schitterend is om te lopen, en daar gaat het eigenlijk wel om.We hebben dit pad in in iets minder dan een half jaartje gelopen.We hebben de zogenaamde hoofdroute gelopen.

 9. Schoonhoven

  Beste Wim,

  Dank voor uw waardevolle suggesties. We gaan kijken wat we er mee kunnen,
  Willem van Schoonhoven,
  Padcoördinator

 10. Schoonhoven

  Beste Wbgraven,

  We hebben uw opmerkingen m.b.t. de markeringen gezien, de route erop gecontroleerd en geen ontbrekende markeringen kunnen vinden, maar weten dankzij uw melding en de daarop volgende controle wel dat alles nog klopt. We vroegen ons af of u de routebeschrijving er wel bij had?

  Met vriendelijke groeten,
  Willem van Schoonhoven
  Padcoördinator

  Op vrijdag 22 april het eerste traject gelopen van Lauwersoog naar Ee. De auto dichtbij de school geparkeerd in EE, op de fiets met straffe tegenwind naar Lauwersoog, lopen naar de auto in EE en de fietsen weer ophalen in Lauwersoog. We hebben genoten van de afwisselende route over de dijk, de vele vogels (vergeet je verrekijker niet) en dwars door de weilanden.Even een langere stop in Esonstad gemaakt. Klein minpuntje vonden we dat de markering hier en daar te wensen over liet en we ons regelmatig afvroegen of we nog op de route zaten. Bij Oostmahorn goed opletten dat je van de dijk afgaat richting klinkerweg.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons