Gelukkigerwijspad vergroot geluk voor jezelf en anderen

23 maart 2017

Gelukkigerwijspad"Van wandelen word je gelukkiger." En dus bedacht 'minister van Geluk' Wilco Kruijswijk het Gelukkigerwijspad, een moderne pelgrimstocht van 125 kilometer in Midden-Nederland. Een inspirerende route, waar je geluk voor jezelf én anderen vergroot door te delen en te ontvangen.

Afwisselende route

De route begint aan de 'Lange Jan' in Amersfoort gaat via Doorn, Rhenen, Wijk bij Duurstede en Utrecht weer terug naar Amersfoort. De route is 125 kilometer lang en brengt je door bossen, langs heide gebieden en stuifzanden. De beslotenheid van het bos wordt afgewisseld met de openheid van wandelen langs de Rijn en de knussere Kromme Rijn. Het pad komt door kleine dorpjes, maar ook door grote steden. Een afwisselende route dus.

Volg je eigen ritme

Het Gelukkigerwijspad biedt je de kans om je eigen weg te vinden om van daaruit sterkere verbindingen met anderen aan te gaan en de wereld wat mooier achter te laten. Alles in je eigen ritme; je kunt het pad in zes dagen lopen of in kleinere etappes. Onderweg zijn er Meldpunten Geluksmomenten waar je een geschreven boodschap voor andere wandelaars kunt achterlaten en plekken waar een GelukkigWijzer met denkstof opgehaald kan worden.

Pelgrimspakket

Bij de routegids van het Gelukkigerwijspad hoort een heus Pelgrimspakket. Daarin zit naast de gids ook de landkaart 'Op weg naar geluk', een handgegoten, tinnen Geluksmunt, ansichtkaarten om onderweg te versturen, een pelgrimspaspoort en een vuilniszakje om zwerfafval onderweg mee te kunnen nemen. Voor meer informatie over het pad en het pakket, kijk op www.gelukkigerwijspad.nl

Steun ons