Geniedijk

Terug naar forum overzicht

OV Stappers

Naar de routepagina
4reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Jan Berkeveld

  Ik wilde een reactie plaatsen bij de wandeling “Bomendijk” maar kwam hier uit. Ik heb deze wandeling (nog?) niet gelopen!

 2. SjaakAarden

  De Maascorridor is een prachtige wandelroute door het open rivierlandschap en bosrijk gebied.
  De markering van de route laat te wensen over, maar de beschrijving op papier is goed en duidelijk. Eén fout in de tekst: op het gedeelte na kasteel Holtmüle staat: Op een splitsing (kp6->5) met een bank rechts aanhouden en het eerste pad rechtsaf. Correct is: Op een splitsing met een bank rechts aanhouden en even verderop het eerste pad rechtsaf (kp6->5).

 3. Webe13

  Drukke route. Altijd wel mensen, verkeer of honden in de buurt. De geniedijk wordt bij nat weer moeilijk begaanbaar gelukkig loopt er een alternatief fietspad naast. Ik heb de wat langere route over het Floriadeterrein gelopen maar daar raakte ik aan het einde de weg een beetje kwijt. Toch het viaduct over de weg gevonden en dan gelijk even een tip om na het viaduct niet gelijk volgens de routebeschrijving rechtsaf te gaan maar even rechtdoor te lopen om de klim naar Spotters Hill te maken Fantastisch uitzicht. Het pad langs de Spaarne in de richting van Haarlem is nogal saai. De woonboten aan de linkerhand ontnemen je het uitzicht op de Spaarne terwijl je over een redelijk smal pad bijna dwars door de achtertuinen van de bewoners loopt. Dit vond ik een van de minste tochten die ik tot dusver gelopen heb. Maar dat is persoonlijk.

 4. bendert.katier

  Afgelopen zondag ochtend deze route gelopen. Begin is leuk om de dijk en over een paar hekken klimmen (die dichtgeknoopt zijn met touw). Denk dat ongeveer 60% van de route onverhard was en naar het einde toe (Haarlem), wel erg veel stedelijk. Leukste stukken waren de dijk aan het begin en het Jagerspad richting het einde.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons