Genomineerden Wandelgemeente van het Jaar

13 maart 2017

wandelgemeente 2016De genomineerden voor de titel van Wandelgemeente van het Jaar 2017 zijn bekend. Stemmen kan tot en met 14 april.

Alkmaar, Apeldoorn en Leusden

De gemeenten Alkmaar, Apeldoorn en Leusden zijn genomineerd voor de Wandelgemeente van het Jaar 2017. Volgens wandelkrant Te Voet, de organisator van deze verkiezing, springen deze gemeenten er op een bijzondere manier uit. De mooiste route van elke genomineerde is nagelopen en beoordeeld. Daarbij is gekeken naar het percentage onverharde paden, rustpunten, horeca onderweg, afwisseling in het landschap, exclusiviteit voor de wandelaar, bereikbaarheid en informatie. De volledige beoordelingen lees je in Te Voet.

Stemmen op je favoriet

Je stem uitbrengen op je favoriete wandelgemeente kan tot en met 14 april. Maak je keuze op wandelgemeente van het jaar. Zowel de stem van de lezer als die van de redactie bepaalt uiteindelijk wie zich straks de Wandelgemeente van het Jaar 2017 mag noemen.

Opvolger van Valkenswaard

De verkiezing 'Wandelgemeente van het jaar' wordt elk jaar door Te Voet, de wandelkrant van Nederland, georganiseerd. In 2016 ging de titel naar de gemeente Valkenswaard.

 

Foto: de Malpie in de gemeente Valkenswaard, wandelgemeente van het jaar 2016

Steun ons