Gezocht: de beste wandelroute van 2020

26 april 2019

Wandelroute van het JaarWelke routes mogen niet ontbreken op het lijstje met gegadigden voor de titel Wandelroute van het Jaar 2020? De jury is op zoek naar toproutes en roept iedereen op kandidaten voor te dragen.

Fietsen, wandelen en actieve vakanties zitten onmiskenbaar in de lift. Ze passen bij een gezondere levensstijl en een meer duurzame samenleving. En daarbij hoort ook een uitgebreid aanbod aan kwalitatief goede routes.

Wandelroute van het Jaar

In de afgelopen jaren is de Wandelroute van het Jaar uitgegroeid tot een eretitel voor 'de beste wandelroute van de Benelux'. Nieuwe maar ook ingrijpend vernieuwde routes komen in aanmerking. De winnaar volgt het Romeinse Limespad in Nederland op, de Wandelroute van het Jaar 2019.

Uitreiking awards

De jury nomineert eind dit jaar enkele routes en test die ook in de praktijk. Op 15 februari 2020, tijdens de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Gent, maakt de wandeljury de Wandelroute van het Jaar bekend.

Criteria en Data

De criteria voor de Wandelroute van het Jaar vind je op Fiets en Wandelbeurs. Hier kun je ook routes aanmelden. De Fiets en Wandelbeurs is op 15 en 16 februari 2020 in Flanders Expo Gent en van 28 februari tot en met 1 maart 2020 in Jaarbeurs Utrecht.

Steun ons