Gezocht: nieuwe bestuursleden en voorzitter

Wandelnet zoekt twee nieuwe bestuursleden en een nieuwe voorzitter. Heb jij hart voor wandelen en wil je graag plaatsnemen in ons bestuur? Reageer dan voor 22 oktober.

Wandelnet werkt aan een nieuwe toekomstvisie. Daarbij horen niet alleen veranderende werkzaamheden en een nieuwe positionering, maar ook mensen die met een frisse en vernieuwende blik naar Wandelnet kijken. Zodat Wandelnet ook in de toekomst kan blijven werken aan wandelen.

Daarom zijn we per januari op zoek naar drie nieuwe bestuursleden: een voorzitter, secretaris en algemeen lid. Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het beleid en bestaat uit vijf leden. Dus heb jij hart voor wandelen? Ben je politiek sensitief? En heb je een kritische en nieuwsgierige houding? Of ken je iemand die aan dit profiel voldoet? Bekijk dan hieronder de vacatures.

Vacature voorzitter Wandelnet
De voorzitter is het gezicht van de organisatie naar binnen en naar buiten. Hij of zij past qua instelling en persoonlijkheid bij een niet-winstbeogende instelling waarin doelmatig wordt gewerkt. De voorzitter is onder andere verantwoordelijk voor het goed functioneren van het bestuur, relatiebeheer op bestuurlijk niveau en het onderhouden van contacten met de directeur.

> Download vacature 'Voorzitter Wandelnet'

Vacature bestuursleden Wandelnet
Wandelnet zoekt zowel een secretaris als een algemeen lid. Als bestuurslid neemt u deel aan de bestuursvergaderingen en ziet toe op de kaders waarbinnen Stichting Wandelnet opereert. Als secretaris bent u daarnaast bestuurlijk verantwoordelijk voor personeelszaken op het bureau en onderhoudt contacten met of neemt deel aan diverse commissies. 

> Download vacature 'Twee bestuursleden Wandelnet'

 

 

Steun ons