Gezocht: Wandelroute van het Jaar

26 juni 2016

wandelroute van het jaarDe verkiezing “Wandelroute van het Jaar" brandt weer los. De Fiets en Wandelbeurs is op zoek naar de opvolger van de winnaar van dit jaar, “Geopaden op de stuwwal”.

één trofee

Het wordt nog spannender dan voorgaande jaren. Het komende jaar is er één trofee voor België en Nederland samen: de  “Wandelroute van het Jaar” in de Lage Landen! In aanmerking komen nieuwe of recent vernieuwde routes die over Nederlands of Belgisch grondgebied lopen. Denk aan langeafstandsroutes of projecten met thematisch samenhangende, eendaagse routes.

citeria

De kandidaten voor de “Wandelroute van het Jaar” worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van ervaren wandelaars. De prijs zal uitgereikt worden op de Fiets en Wandelbeurs in Gent op 18 februari 2017. De volledige lijst met criteria vind je op Fietsenwandelbeurs.nl.

aanmelden

Provincies, regio’s of andere instanties kunnen tot 1 september 2016 routes aanmelden via het wandelroute@fietsenwandelbeurs.com.

data beurs 2017

De Fiets en Wandelbeurzen zijn de grootste indoor events in Europa voor fietsers en wandelaars met in totaal circa 40.000 bezoekers. In 2017 zijn er edities in Jaarbeurs Utrecht (11-12 februari) en Flanders Expo in Gent (18-19 februari).

Steun ons